- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Ilyen vékony lesz a Huawei Mate 70 Air
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Teljes harci díszben várhatók az Oppo csúcsmodelljei
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SimonYana
addikt
válasz
angclung #1361 üzenetére
Mivel válaszként írtad így megszólítottál!
(#1354) angclung válasza SimonYana (#1353) üzenetéreNa mindegy nem is ez a lényeg! Igen van mind a két fél felől aggodalom , de én úgy érzem elvárhatom az előre utalást. Viszont ha valaki nem bízik bennem , akkor roppant egyszerű a dolog. Sajnos nem tudja megvenni tőlem a terméket .
A lényeg ami tudom nem jó a PH-nak , ha csak fele ennyi regisztrált tag lenne , de jó lenne személyes adatokat bekérni és bankkártyát aktiválni annak érdekébe , hogy ne a mikulás regisztráljon Kukutyinból.
Lehet nem kivitelezhető , de én újra regisztráltatnék mindenkit. Hogyha minden adatot megad és egy jelképes utalás is történik , akkor nagyobb a valószínűsége ezek kiszűrésére! Tudom ez eredetileg nem kereskedésre épült , hanem fórumra , de lássuk be kifejlődött és több mint egy fórum vagy egy hardverapró.
Maga az oldalnak sem jó , hogyha egyre több a visszaélés! Én tényleg hónapok óta kiemelem a hirdetésem és kifizetem azt amit kell. Akkor elvárnék olyat is , hogy valamilyen módon ne rontsa az üzletem és egyre nagyobb hangsúlyt fektessen az olyan tagokba mint én is aki a bizalmat 2006-10-08 14:24, azaz 2814 napja óta építem és próbálom megőrizni. Majd 6000 hirdetés hozzászólás , ami leginkább a saját hirdetésem volt.
1000 hirdetés ami azért nem kevés szerintem.
Tényleg csak ennyit akartam , hogy ne egy privát figyelmeztetéssel próbáljuk elintézni a dolgot , mert az nekem és a többi régi megbízható tagnak nem éppen jó!
A napokban már 2 üzletem is elveszett , mert nem mert utalni előre , és ez a figyelmeztetés után volt!
A PH-nak jó , hogy én nem adom el 2 hét alatt és újra fizetek a kiemelésért , de nekem nem annyira.
Csak ennyit szerettem volna , bár tudom ez senkit nem érdekel!
Új hozzászólás Aktív témák
- WOT - Roham
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Építő/felújító topik
- ASUS routerek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- D-Link DGS-108 8 portos fémházas GB Switch sose használt
- Unifi USW-Flex-Mini 5 portos GB Switch, PoE betáplálás
- Apple iPhone 17 Pro 512GB Kék Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan 0 Perces Készülék
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Narancssárga Színben Kártya-független,36 Hónap Garancia,Bontatlan
- Lenovo ThinkPad P14s Ryzen 5 PRO5650u 32GB RAM 512GB SSD 4GB dedikált VGA Érintőkijelző
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 95% Akkumulátor,MS2148
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3361
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő