Új hozzászólás Aktív témák
-
_Volkovy_
nagyúr
Rájöttem a titok nyitjára.
A szobámban 40 évesek a villanyvezetékek a falban,és valószínűleg nem olyanok már mint egykor voltak.Kivittem a gépet a konyhába(ott most voltak cserélve a vezetékek és konnektorok),bedugtam és pörfikt.Erőlködhetek én,ki kell cserélni a vezetékeket a szobámban és megoldódik.
Azért kösz a tippeket! -
_Volkovy_
nagyúr
Az infrásra van ötletetek?Merjem megvenni?10.000-ért kicsit nagy pofáraesés lenne,ha nem megy..
-
_Volkovy_
nagyúr
Hál'istennek fejhallgatóval nem búg.Földhurok az mit jelent?Mit nézzek meg?
Ui:ha veszek infrás Philips fejhallgatót,azt vajon befolyásolja ez?Gondolkoztam rajta és szerintem ez nem.
Csak olyan cuccal búg amiben van akármilyen erősítő,vagyis nem a hangkártyára rádugott fej/fülhallgató.Akkor az infrásnak elvileg nem szabadna,igaz? -
_Volkovy_
nagyúr
Hi!
2 hónapja vettem egy Chieftec házat+tápot,és azóta búg minden hangszóró,amit rádugok a Live-ra.Fejhallgatók nem.Kaptam a táphoz egy Ferrit-gyűrűt,és reflexből beraktam a fiókba,mondván jópofa kis ajándék.Lehet hogy az okozza a búgást,hogy ez a Ferrit-gyűrű nincs felrakva valahova?Már nem tudok másra gondolni.Sajnos azt se tudom mi ez a Ferrit-gyűrű..
Chieftec(és nem Chieftec)tulajok,help me..
Thx!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- Focal Chorus 726
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest