- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Érkezik a One UI 8 az S22-es modellekre
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
Aktív témák
-
al_age
senior tag
Minden rendben van felém, köszönöm kérdésed.
Jelenleg egyetlen dolog aggaszt kis mértékben - közeleg a vizsgaidőszak.
Az pedig, hogy rég jártam felétek, csak magadnak köszönheted, hiszen Tőled csak nagyszerű dolgokat tudtam eddig vásárolni, amik nem mennek tönkre, így nem kell helyettük újat venni.
Tápot még mindig nem vettem normálisat, még most is a papíron 420-as Codegen van a gépemben. Egy időben nagyon be voltam zsongva, hogy újat vegyek, sőt ez néha még mostanában is rámjön, de rájöttem, hogy a tápom jól teszi a dolgát, stabilak a feszek (eddig még minden mérés 2% alatti ingadozást jelzett), most már a hűtése is jó, így, hogy az egyik ''ződ'' YS-Tech előlről szívja a levegőt, a másik meg hátul nyomja ki.
Majd ha elkezd szarozni, akkor veszek új tápot, amibe viszont 90%, hogy ventit is kell vennem. Gondolom sejted, hogy ezt hol fogom megtenni. -
harry
veterán
Mivel Brekk azt mondta, hogy tudsz, ezért gondolom így is van, de azért megkérdeztem, mivel tudtommal csavart nem lehet kapni külön. És mivel csak egyféle csav. adnak hozzá ezért gondolom tudod melyik az - Bővebben: link, Bővebben: link <- ilyen keretet lehet külön is kapni. Szóval tudnál hozni?
-
harry
veterán
Hello, xp-120 hoz külön kiegészítőcsomagot/tartozékokat nem lehet kapni? Konkrétan az A64es csavar érdekel Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Ilyet tudsz majd hozni nekem?! Bővebben: link 2db kéne!
-
tts
addikt
Talán a Ti tetszéseteket is elnyeri egy szép és igényes bemutató a NorthQ termékekről - egy szép és éredekes oldalon.
Bővebben: link -
Fido01
aktív tag
csá
Mezőkovácsháza , de szerintem nem aktuális mert arra jutottam hogy veszek AMD-t (lap + proci + VGA + tap ) és elfogy a pénzem azért változtattam így mert talán gondolva a jövőre könnyebb lesz fejleszteni . bocs hogy nem jött össze de igérem mikor lesz újra pénzem és kelleni fog valami csúcsszuper cucc hozzádfogok fordulni . Kössz az eddigi segítséget -
-
Gorneck
legenda
Na akkor melyik kettőről is van szó?! Bővebben: link
-
Gorneck
legenda
Hi tts!
Az 3 pin-es Y elosztó az így néz ki? Bővebben: link -
dinfo
csendes tag
gondolod
Amugy az a baj, hogy ezt az osszeallitast meg csak most tervezgetem, kb jo 1 honapon belul lesz belole valami, addig nem tudok probalgatni.
De akkor mindenkepp kiprobalom majd igy.
Mas: XP120-ra felmegy egy 12-es (nem ledes) NorthQ?
Csak mert nem lattam ''helyet'' a felfogatotuknek. -
amargo
addikt
Kérsz még?
Most vettem csak észre a honlapon:
4 Pin/3 PIN Molex átalakító kábel ventilátorhoz
2db
Hosszabbító 3 PIN ventilátor kábel hosszabbító
2db
Y-3 kábel ventilátor elosztó 70 cm
2 db
ezekből is bespájzolnék még
hozzá lehetne csapni az eddigiekhez, vagy valahogy külön kell jelezni. Ha jól láttam ma csomagolnátok, remélem még nem késtem el
amargo -
Gorneck
legenda
Munka van/volt/lesz bár az éves záráson már túl van a cég! A meló egyébként egyre jobban tetszik, ahogy az új AMD-s konfigom is bár vannak sötét foltok és hiányosságok! Lassan már nem csak egyedül viszem a szerver és pc üzletágat, mivel 2en leszünk ismét a szakba! Suli megyeget, de nemtok annyi időt rászánni mit amennyit kéne!
Mindkét autó mögvan, bár az Alfa lehet nyáron eladásra kerül és akkor marad a Bogár! Már várom a tavaszt, hogy lehessen végre az udvaron bütykölni és végre a háznál is dolgozni! -
zsolesz86
csendes tag
Elég jó....
hangja az nem nagyon van.... monnyuk azér persze csak fujja a leevegot!
5 (3 NB 92mm és 2YS-tech 80mm)ventivel ha mind megy akkor a gépem hűvösebb mintha le lenne véve minden oldala.... nagyon zsir! (casetek 10205c)
azér türelmetlenkedtem mer addig amíg nem jöttek meg a ventik addig le kellett venni az oldalát mer különben nagyon melege volt! de mostmár fasza! -
amargo
addikt
Bezony, kapva az alkalmon és előre látóan egyből többmindent is rendeltem
Elkültem a megrendelő lapot, gondolom jövőhéten hétfő-kedd környékén adjátok fel a cumó?
Azt elis felejtettem, utánvétel kell fizetni ugye?
és a szabályzóhoz járnak az Y cuccok, amit a 3pin es ventire kell rányomni és úgy jön a szabályzóhoz.. ha jól láttam valahogy így van. De ha nem, akkor a kérdés, hogy jár e hozzá minden, amivel 4ventit lehet szabályozni, vagy csak a készülék van?
amargo -
T-
tag
hi tts
vazzee!!!
ilyen csak velem történik meg tuti,tegnap egész nap azon totóztam menjek vagy ne menjek, de milyen az ember lusta minta bűn,időm enegiám lett volna csak gondoltam hogy így kényelmesebb, hát nesze nekem, így jártam
persze tudok várni (kénytelen vagyok) a kövekező szállítmányra
próbálok türelmes lenni de hát tudod milyen ha az ember fia ki néz magának valamit és nem tud hozzá jutni !? (asszem hisztizni fogok)
előre is köszi T- -
Fuxy
csendes tag
Helló tts hallottam rólad egy másik fórumban hogy tudsz szerezni hűtőket!!
Meg is adta az egyik gyerek egy cégnek a honlapját ahol meg lehet rendelni ( VGA RAM hűtés Tiszta réz ) és azt szeretném kérdezni hogy Miskolcra mennyi lenne a postadíj
Ja meg hogy ezekhez van hőelvezető paszta???
Előre is köszi!! -
atomin13
aktív tag
-
-
-
atomin13
aktív tag
hello , kitöltöttem 1 megrendelőlapot, sikerül küldeni a dolgokat??
Nem tudtok 1 titan 12cm-es ventit eladni bevenni?
Bővebben: link minden adat itt van , elég jó kis cucc, csak már nem kellesz ha jönnek a kis NB ventik -
Krix
őstag
Szia!
Nem tudtam még beszerelni amiket tegnap elhoztam. Kell vennem egy új házat, mert nem fér be az XP-120. De az már látszik, hogy a ventiken lévő kábel nem fog elérni a szabályozóhoz. Láttam az oldaladon, hogy van 3 pin-es hosszabbító! Fel tudnál nekem adni postán 4 db-ot? Talán ez még belefér egy nagyobb borítékba. -
V_Zoli
aktív tag
Hy tts!
Ilyen ventid nincs véletlenül???
FD 128025LS-N - 80mm, YS-Tech (14 dB)
Bővebben: link
Ha lenne akkor menniyért?
[Szerkesztve] -
Bumbee
tag
Ez a NorthQ is nagyon szimpi. Igazából én a hangmániám miatt szeretnék hamarosan tápot is cserélni most egy Coolink AP350X van, ebben egy 8 centis venti van. De őt ''hangosnak'' találom
Egyébként nagyon stabil, nagy tuti, de kéne vmi olyan amit még én sem hallok
Néztam Antec Phantom passzív tápot, állítólag baro és 85% a hatékonysága is. Meg ezt az SX2 Pro-val szerelt NB tápot. De most megint nemtom, meg így aztán nehéz írásban vminek a hangjáról érdeklődni...
Úgyhogy majd amikor tápvásárlásnál tartok, elmegyek Hozzád és meghallgatom a Te versenyzőidet!
De amúgy milyen is ez a NorthQ hangra?
Eficenciája nem a legjobb (65%), de teccik ez a tápocska! Kábelei kötegeltek?
-
Bumbee
tag
Nos ez jól hangzik, főleg hogy az a venti ráadásul egy 12 centis, tehát ha beindul se olyan nagyon zavaró talán a hangja. Akkor az a poti nem manuális venti szabi hanem ezt a hőszenzoros érzékelést állítja be vele az ember? Vagy vmi ilyesmi
Mindenesetre teccik, még a hatékonyságát megnézném, az hány százalék körül van. Meg hogy ez a hőmérsékleti határ hol van. Nekem a 400W is bőven sok lenne, de az jó lenne. Ára meg... Nem sokkal drágább, mint a Blacknoise oldalán kinézett NB-Fortron UltraSilent 350 Watt-os táp SX2 Pro ventikével
Bár most még az a legesélyesebb, vagy ez az Elan Vital...
-
sz.j
nagyúr
''..Mik ezek?
..''
Parancsolj, az enyém megtekinthető:
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
-Jackson-
őstag
hali
ha eljutok odáig hogy megtudok venni két noiseblcokert a tápomba, akkor ki is tudjátok nekem cserélni benne a helyszínen? (vidéki vagyok és egy délelőtt leadom-délután viszem móka tetszene. ha megoldható akkor mennyi pluszköltséggel jár ez? (a cserélendő ventiket megtarthatod)
Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Milyen autót vegyek?
- ASUS routerek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro max 256GB e- SIM only gyári független
- iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium Gyári Apple garanciával!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest