- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- iPhone topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
Aktív témák
-
tts
addikt
Csak nyugodtan - ez egy nyugodt hely, ahol lehet beszélgetni.
Na - én sem igazán szoktam ócsárolni a konkurenciát - de azt azért belátjuk, hogy 224 féle alaplap az árlistán, az finoman szólva is vicces.
De nem lenne ezzel gond, ha a dolog nem úgy történne ahogy történik. Nem nevezném meg az eset résztvevőit - nagyon-nagy cégek, hisz a netes árlistájuk sok ezer tétles.
Akartam egy MSI neo-plat-akármit, én dőre egy szombati napon, 3 világcéggel próbálkoztam, mintha egy suliba jártak volna - ''épp most fogyott el'', ''megnézem a polcon, mintha a kolléga kezében láttam volna egy utolsót'' ''hétfőre,/keddre/ szerdára tudunk hozatni''...
Szóval elmentem egy igazi boltba és vetten egy Gigabytot.
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Ehhh, ha egy cég pl teleb@ssza az árlistáját mindenféle csuda jó cuccal az még nem azt jelenti, hogy van is nekik raktáron! Te egy olyan árucikket vettél ami az oldalukon ki van emelve! Szal kell hogy legyen nekik, de ha pl IC7 max3-as alaplapot vagy dfi 875 lanparty-t kínálnak már kételkedem abban, hogy van is nekik! A readyben gyakran fordult elő olcsó ár, de egy darab sem volt a boltban az adott termékből! Én példának hoztam fel a ready-vel és az euc-cal történt esetem! Az árlistájukat átnézve kételkedem, hogy amit hírdetnek minden van is nekik!
Nekem személyes tapasztalatom nincs az ipon-nal és ezért nem is állítottam azt, hogy így szar úgy szar! Tehát mégegyszer a ready példa ként lett felhozva és nem annak szántam, hogy lehúzzak egy olyan boltot ami nem ismerek! Világos?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- DEll G15 Notebbok i5-10/8/256/GTX 1650
- DELL Universal Dock UD22
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest