- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android szakmai topik
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
LukE
veterán
figy, otthagyod a kulcsot a labtorlo alatt, es majd megoldjuk.
Ha esetleg valtozas allna be a raktarkeszletben, az csak valami veletlen, vagy nyomdahiba lenne
Egyebkent reszemrol ok. penteken elore lathatoan raerek. Csutortokon csak valami egyelore meghatarozhatatlan delutani idopotban. -
LukE
veterán
kossz, oszinten szolva kb 10 percig gondolkodtam rajta, hogy belinkeljem-e. Kozelrol randa. Meg en tudom, hogy mi nem tetszik rajta. (egyebkent a nyak felet kopipasztaltam egy masik cuccbol, ezert van rajta nehany be nem ultetett alkatresz)
Felhasznalt eszkozok: munyomo papir, lezer nyomtato, vasalo, viz, maratoszer, kezifuro(0.8-as csigafuroval), paka. Progizashoz negy drot az LPT porton. Very low cost aramkor-epites
De elment vele kb egy delutanom, es nehany aprosag jobb lenne maskepp.
Monggyuk ha nem kiallitasi darabnak lesz, akkor ugyis mind1
szerk: ja, 13x9 cm, rogzitest majd meg kell oldani valahogy.
[Szerkesztve] -
Florida
tag
Ez mennyire hangos cucc?
Sanyo Denki 94 m3/h - 36 dBa
A hangzavar nem zavar (hehe),de ne legyen olyan süvítő hangja,mint egy 8000-es hatcentisnek..A süvítéstől meghülyülök.
Azok a hűtők,amiket a foglalat körüli lyukakra kell felcsavarozni,nem zúzzák porrá a processzormagot?
Van valami különösebb trükkje a felrakásnak?
Ha az egyik csavart kicsit erősebben húzod meg,máris tönkrement az egész..
Az ALX-800 mennyivel gyengébb,mint a full réz,fél kilós nagytesói?
Árban is szimpatikus,rögzítésben is,kialakításban is.Egy 8 centis Vantec Tornado-val szép duó lenne.Illetve van egy perverz ötletem,egy alx-800 bordára 120->80mm adapterrel feltenni egy 320 cfm-es 12 centis deltát.
Ennek így lenne értelme?
[Szerkesztve] -
Ezt láttam, köszönöm!
Csak azért kérdeztem, mert nem értettem, miért van két határérték közé megadva a zajszint. Arra gondoltam, esetleg szabályozó van hozzá De ha jól láttam, akkor nincs. Aztán arra gondoltam, ez jobb olyan helyekre, ahol változik a fordulatszám, mint az SX1. Pl. kevesebb inditófeszültség, jobb vibrációtűrés, vagy hasonlók.
Vagyis melyiket kellene inkább a tápba tennem?
Előre is köszönöm a segítéged! -
KriszBoy
senior tag
Most igazából rájöttem, hogy bár a Chieftec házam szellőzése nagyon jó, de mégis vmi jobb után kéne nézni! Még nem tudom mi, de nézegetem a Collermaster Stacker-t, ill egy két Lian Li-t, de eléggé aranyára van!
Neked melyik Lian van? Ja éstudsz bármit?
Vmi szép és jó és jól szellőző szerver ház kéne! Ja de olcsón... -
Gorneck
legenda
Thx! Veszem...csak várni kell vele (kb jövőhét közepéig) mivel a helyette érkező gép papírügyletei még zajlanak...én mög be vok rendesen sózva!
Alfi elmegy egy szerelősrácnak, ha minden igaz! Sajna bogárkára se időm se pénzem nincs főleg így, hogy kaptam sztem egy naddon jó ajánlatot rokontól a Corsa-ra amit nem lehetett kihagyni így 5 évre le van a gond a kocsiról!
[Szerkesztve] -
KriszBoy
senior tag
Hali TTS!
Királyak a ventik, amit vittem mármint a 3 NoiseBlokker, de ha emlékszel filóztam hopgy vigyek-e még olyan rezgéscsillapítos gumi-t (4db-os), de beszéltük, hogy nem megy bele a házamba....El kell hogy mondjam belemegy, mármint az új Chieftec-ekbe! Pl: nekem a Bravo van és bele lehet tenni...! Most már tudod!
Na de sebaj majd megyek újra már legalább tudom hol vagytok és veszek még egy 12cm-es NoiseBlokker-t is...
Csak azt a hülye Szentendreit ne most kezdenék szétkapni...
[Szerkesztve] -
citkar
addikt
egy casetek 1020as házhoz akkor két kicsi olcsó csomag lenen jó,vagy van a 7-8000es csomag,abbol egy is elég?
és még annyi h ezt az alaplap mögötti oldalra is fel kell rakni vagy csak a másik oldalra?
erre a házra amit írtam szted melyiket lenne érdemes venni,hogy halkítson? vagyonokat nem szeretnék áldoznék rá : o ) -
P4Laca22
tag
Hi!
Komolyan nem akarok sem rosszindulatot, sem vitát gerjeszteni, de láttam a hűtőtesztet, és rendesen leesett az állam. Nem tudom elképzelni, hogy egy XP-120-as 60-65 fokot produkáljon egy Prescottal, ez számomra érthetetlen (de lehet,hogy én látok rosszul,amikor a monitort nézem). Az XP-120 nálam egy közepes ventivel sosem ment 53-55 fok felé, tuningnál pedig 60-62 fok volt, szóval én itt valamit nem értek
Mégegyszer mondom, semmilyen rosszindulat nem vezérelt (és semmilyen Delta-venti nem került szóba...
), csak nem értem a dolgot. Neked mi a véleményed erről TTS?
-
Allien
veterán
Ehhez a ventihez mit szólnál?
Bővebben: link
Szerinted az SI97-re rámenne? (mindenképpen világitóst szerettnék) Sajnos, az adatok elég érdekessen alakulnak. 37 - 70 m³/h mellé 22,6 dBA társul, de ugye, az a kérdés, hogy ez a max hangja-e?Ha a 70 m³/h-hez tartozik ennyi hang, az nagyon baráti!
-
gege71.hu
addikt
A fileméreten kívül nincs nagy különbség heknikailag. Amennyire lehet át kell kódolni a vidijót divx-be vagy xvidbe oszt jóidő.
Kb 100 mega méret körül kéne maradni hisz nincs mindenkinek ultraszéles sávszélessége. Max 150MB.Nekem kb 250-300MB helyem van szal nemgond...
[Szerkesztve] -
P4Laca22
tag
Na úgy néz ki, hogy holnap elviszem a gépezetet hozzátok, és akkor összehozunk egy táp-, és géptesztet, ha van időd és kedved
. Viszek multimétert is, megmérem, mien feszt ad le kőkemény terheléskor. Nem fogok sokat gatyázni: rögtön 1 gigás FSB-nél megnézem, hogy reagál a táp rá, és ha úgy látom, jó a dolog, akkor be a mélyvízbe: 4GHz
, és aztán, amíg a RAM bírja...
Mellesleg meg kell sétáltatni a gépet, mert már klausztrofóbiája van a házban...
[Szerkesztve] -
gege71.hu
addikt
Nem tudom, így képen picit jobban fest, mint az a múanyag rápattintós, de lehet kézbenfogva nem tetszene..lehet benézek vmikor...
Bár a műanyag rápattanósnak nagy előnye, hogy a szűrőt 1 mozdulattal kikapom és mosható rögtön..
Most így van a házoldalon(ld kép) amire még egy dvd tartó hengert is ráapplikáltam, azzal együtt lehet a ''kupakot'' leszedni. A képhez képest annyi változás van, hogy már 50 db-os dvd roll dobozából van a légcső ami így odaér a procihűtőig, ezáltal nem zavatr be a ház légáramlásába. Míg a 25db-s roll dobozából volt csak rontott a helyzeten, ja és hátul már nem sx1 hanem sx2 pro van
Bővebben: link
Mondjuk ami eddig a legszebb volt az a 120-as ventihez az az UV-takonysárga szilikon alátét...szerencsére nem látszik
-
T-
tag
Üdv!
bocsi figyelmetlen voltam, de mint látom sikeredett megoldanom
a géppel és a házzal meg vagyok elégedve én is
a hűtés? az adataimnál lévő konfigot 26-28C*-os szobában 37-39C*-on tarja
egy CanopusProCodert működtetve meg egy prime-t futtatva egyszerre sem megy fel 45-46C*fölé tehát szinte tökéletes
a fürdőre meg kiváltképp büszke vagyok mert az az én két kezem munkája
mi a véleményed a TR ventikről annak alapján amit írtam? -
oceanearth
őstag
hát ja csak idáig nem tudtam használni. azt már sejtettem, hogy vaalmi a rögzítéssel van a gond de majd megnézem és megpróbálom megcsinálni. esetleg megnézem azt, hogy ha leveszem az alaplapot és leveszem róla a műanyag hűtő tartó keretet akkor ugyanott vannak-e a lyukak mint socket 775-nélk mert ha igen akkor le műanyagkeret és úgy rögzítem mintha socket 775 lenne. már csak abban reménykedem hogy ugyanott legyenek a lyukaak.
-
Allien
veterán
Tudod, hogyan ellenörzöd le azt, hogy tényleg mennyi a proc hőfoka? Eddig sehogyan sem tudtam, most az Everest kiolvassa, de ugye ez nem jelenti, hogy a ténylegest mérik a diódák a procinál. Vannak hődiódáim a ventiszabályzóhoz, de azokat sem lehet a procira rakni, mert azon a hűtőnek kell lennie.
Ezek után max a hőfok változást fogom elfogadni a rendszertől!
-
P4Laca22
tag
Na megvolt a klub, nagy nehezen leküzdöttük a gépet a Nyugatiba
Szerintem nagy sikere volt: 3800 MHz-en, 1,6 volton és full terhelésen nem érte el a 60 fokot
Hát könnyen előfordulhat, hogy néhány srác betér majd hozzád egy Deltáért
Vízhűtéses gépekkel simán felért a léghűtésem, szóval királyak, minőségiek a termékeid
Holnap akkor viszem vissza a ventit, de szokatlan lesz majd a csend
[Szerkesztve] -
Aktív témák
- Autós topik
- Windows 11
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Battlefield 6
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Hobby elektronika
- Anime filmek és sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- PCLab Gamer G-386 Ryzen 5 5600 / 32GB RAM / RTX 5060 - profi összeszerelés gamerekre hangolva
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Ghost of Yotei + előrendelői kód
- Független & karcmentes Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GB RAM / 128GB / Onyx Grey
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB ZALMAN Z1 Plus A-DATA 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest