- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Farmerbe öltözik a Redmi Pro Max
- A Vivo bemutatta az OriginOS 6-ot, ezekre a telefonokra lesz telepíthető
- Google Pixel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Yettel topik
Aktív témák
-
harry
veterán
NB S1 'csak' 38 m3/h levegőt szállít.
nem sx1
még valami: Bővebben: link ehhez jár csavar? nemigazán értek németül.
[Szerkesztve] -
harry
veterán
gondoltam van amúgy is. ha nincs akkor ezt:
Bővebben: link Customized K8 RM
For AMD K8 motherboards.
Bővebben: link - accesories -
harry
veterán
hátlap alapból is van mögötte nem? akkor minek kiszedni a lapot? a thermelright honlapján sem írják, h ki kellene venni. csak annyit, h szereljem ki a gyári tartólemezt és be a TR-t.
''Take a Philip screwdriver and remove both screws from stock RM.'' Bővebben: link
''Put enclosed K8 adaptive RM on and secure it with enclosed M3 15mm screws.'' Bővebben: link
mikorra tudsz hozni csavart? nekem ráér, de azért kellene. -
dantes
tag
Szia!
Szeretném a házam hűtését megoldani. Én a következőre gondoltam:
Az előlapra két 5 és 1/4 -es helyre való ventillátor, mögé két vinyó.
Ilyet csak a Heat Terminator 7500 B-t láttam.
És a gép hátuljára is valami venti. Néztem a házamon a csavaroknak való helyek 7cm-re vannak. Gondolom akkor 8 cm-es kell. Milyet ajánlanál?
Ez így szerinted jó? A két vinyó hűtése is fontos, de szeretném ha a többi alkarészre is fújná a levegőt. Nem fogják fel nagyon a vinyók?
+ még kéne egy chipset hűtő, mert a gyári vacakol. Oda Zalman NB-47 J -t néztem.
Ilyeneket mennyiért és mikorra tudnál szerezni? Vagy szívesen veszek más megoldásra ötletet! -
Soni
tag
Üdv!
Az érdekelne,hogy tudnál-e szerezni ilyen házat:Thermeltake V1000A,ha igen mennyi lenne.Szla nem kell,ha számit valamit.Bővebben: link -
al_age
senior tag
a csóróbbaknak, pl nekem
K7 - 9800pro
de valószínűleg egy kicsit többet spórolok és akkor ezt tudom majd megvenni, mert ennyi pénzért nagyon megéri és ha jól emlékszem erre mondtad azt, hogy nagyon-nagyon halk
és ha a garanciáját meg akarom tartani egy tápnak akkor annak nagyon halknak kell lennie
[Szerkesztve] -
tts
addikt
Csá Gori - irgalmatlan mennyiségű csili-vili jött.
meg pl. ez:
Bővebben: link
hangra kapcsoló - alig várom, hogy kipróbáljam -
Gorneck
legenda
Ezért kérdeztem! Bővebben: link Vagy ami neked van most raktáron az másmilyen, mert ez a kék szín tetszik!
-
Xidex
tag
Ha már arra járok, összeállíthatnál egy olyan teszt-csomagot a BestPC-re, amit kézben is el tudok vinni. Elvileg most hétvégén beindítjuk az oldalt, szóval lassan, de biztosan készül...Egy hónap gratis reklámot kapsz tőlem, mivel ugyse tudnám egy induló oldal reklámfelületét elsózni. Ami eddig megvan belőle, az közelsem végleges, egy alfa-béta állapot. Ja, a srácnak engedj pár forintot a SI97-ből, jó fej, és a K8-ashoz fél év múlva biztos vesz majd XP-120-at
-
harry
veterán
a franc nem tom mi legyen.
egyelőre akkor talán nem megyek, majd holnap kitalálom.
tápba nem tom berakni a ventit /120mm/ ezért elé kellene, ott meg a zalman van. ha megfordítóm úgy meg félek, h valami bele esik/folyik, szal lehet csinálok rá vmi kéményt. úgy is illene az összképbe. -
Xidex
tag
Ismerem az oldalt
A barátom, akinek ez kéne, az most jelen pillanatban K7-es lappal rendelkezik, de fél év múlva szeretne K8-ra váltani, ezért olyan bordát keress, ami mindkettőhöz jó lesz. Létezik-e ilyen?? Létezik-e olyan foglalat, ami K8-ra való, és a K7-et imitálja.???
[Szerkesztve] -
Fade_Away
őstag
énse az eszemről vagyok hírös....
Holnap akkor hívlak, hogy jötte S1. Neménfogok felmenni mert 12hkor vizsgázok. Ha van hővezető pasztád akármilyen grátiszba vagy nagyon olcsón akkor megköszönném ha adnál egyet: Mint olvastad már szeretnénk csinálni egy TT-ST, Aerocool ht101, TR sp 97, zalman alcu tesztet amit vagy weblap vagy ha PH!n megjelenhet akkor PH!n is megjelentettnénk ahoz kéne.
A tesztre február közepe/vége felé kerülne sor addigra kapok ht101et, ha egy hétre kölcsön tudsz adni egy k7es TR hűtőt azt szintén megköszönnénk. (Kauciót természetesen adhatok.) (Nem sértésnek szánom, mások gondolom a BPi viszonyok lehet, hogy ott ez alapkövetelmény.) -
-Jackson-
őstag
csakmert tervezgetem a házmoddomat, és egy ilyen szépen elszívhatná a zalman heatpipe-ról a meleget és mehetne kifele hátul. csak kérdés, hogy elfér-e, főleg ha még rakok oda egy ventit is. (tavasszal valamikor úgyis meglátogatlak 2db NB S1-ért, meg xmod táp kit-ért)
valahol láttam ilyen hajlított dolgot a neten, kör keresztmetszettel, és kb 45 fokban állt a két vége. esetleg olyat nemtudsz szerezni, vagyhogy hol találnék?
[Szerkesztve] -
harry
veterán
hmm, akkor inkább beugrok ventiért pénteken /vagy hétfőn/, molex gyilkoló ráér még. meg lehet gorneck meggyőz, h fölösleges
azért nem szeretem csavarhúzóval csinálni, mert ha erősebben nyomom meg a szélét, akkor vissza kell hajlítgatni, és így könnyen eltörhet a fül.
akkor csak OEM NB sx1. majd kipróbálhatom?
/kadosa u.ban melyik kereszt u. van hozzátok legközelebb?/ -
harry
veterán
valszeg hentelőt, mivel arra mondtad, h nincs.
akkor ez kellene Bővebben: link
össz ~5200.
mikorra lesz meg? -
amdkiller
aktív tag
Hát ezt mér mondtad? Én mivel vettelek semmibe?
Hát nem volt szándékos!
Csak Vjanus2 ajánlotta nekem feletted hogy XP120 XP90 stb.. Aztán hirtelen nemtudtam hogy most nekem K-8am vagy 7-em van!
Lényeg hogy mostmár letisztult hogy nekem az a jó amit te ajánlottál! Vjanus2 meg nem kompetens a témában!
Még el kell adnom a vizemet aztán felkeresnélek telón, ha nem baj?! -
Gorneck
legenda
Öhhh...már csináltam hasonló dolgokat (villanyszerelő mellett, papi az
) szal nem az okozott bonyodalamat! Más viszont igen, a vége könnyen szétjön...nagyon szétnyitni nem szabad, mert akkor a zsugorcső nem húzza össze rendesen és kicsúszi! Ha túl sokat hevíted akkor maga a harisnya olvad meg...nagyon pepecselős munka mivel minden csatit szét kell szedni! Tehát erős idegzetűeknek ajánlott!
Amúgy sztem kész lennék már a teljes átalakítással, ha lenne még egy gépem amivel netezni tok!
[Szerkesztve] -
amdkiller
aktív tag
Már csak egy kérdésem lenne amely drágább az jobb is? Függetlenül attól hogy réz-e vagy alu? Nem kötekedni akarok potenciális vevő vagyok csak hát 10-15 ezer forintotról van szó! Aztán nem akarok monjuk 5ezrrel drágább bordát venni ha csak monjuk 2-3 fokkal jobb a másiknál! Gondolok itt mondjuk az XP 120 és az XP 90-re!
Még valami az IS-97 és az XP-90 között mi a különbség! Ezek közül jó mind2 az én lapomra EPOX-ra?
[Szerkesztve] -
amdkiller
aktív tag
Szia tudnál nkem ajánlani AMD procira valami kegyetlen jó hűtőt!, lehet hogy visszacserélném a vizhűtésemet ha találok valami fajin coolert! Eddig az NPH2-ővel szemeztem de nemtom hogy érdemes-e megvenni vagy van jobb is? Persze az is lényeg hogy kegyetlen halk legyen! Nem mint az AERO 7-es 3500-as fordulaton!
-
OC
őstag
Bocsi, hogy csak most írok, de 2 perce mosott fel anyám a adlóról!
Szal nem óccsó az tény, de ez az ára és kész. A link nekem nem jön be(amit beszúrtál) .Egyébként eg gondolkodom a passzív üzemben erősen, ezért a 3x120-as rosszabb erre a célra. Azért köszi. Ha esetleg nyerek a lottón hívlak. (Ha mégsem, akkor kb 3 hét kell, hogy összeszedjem rá a lóvét)
-
OC
őstag
Huh! Megnyugodtam. A dolog aktualitása kb. 2-3 hét múlva várható. Egy árat mondanál erre a radira, hogy mennyiért utdnál nekem ilyet hozatni?
Bővebben: link -
Gorneck
legenda
Oké...de így is szabályzom csak atitool nevezetű progival! És ilyen érdekes kerregő kotyogó hangja van...majd délután kipróbálom amit mondtál! Köszi.
''De megijesztettél! --Igen! Mé az baj?--
Már azt hittem valami csúnyát mondtam korábban.'' Szeretek rövidíteni és néha hülén hangzik amit leírtam!
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ANNO 1800
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Így tör borsot a Samsung az Apple Vision Pro orra alá
- Milyen alaplapot vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen routert?
- Windows 11
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest