- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
tts
addikt
ó én emlékszem rá - de azért az tényleg igaz amit írtam - és roppant tetszett, hogy még a HWSW-n is hivatkoztak rád
a jelenség egyébként minden bizonnyal létezik - én Papst ventivel jártam már így, pedig ''echte'' német Papst - kíváncsi vagyok segít-e rajta egy csepp műszerolaj -
tts
addikt
Na tessék! Én meg hót komolyan mondtam (csak nem tudom mit).
Észen kell lenni ezekkel az oldalakkal, ventikkel meg ilyesmikkel - az utóbbi két nap néhány nagy csalódás:
- SX1 és ST 11 - elvileg mindkettő elég jó cucc - beraktam az alsó 120-as venti helyre gumi csapocskákkal rögzítve (!) egy SX1-et (ami azért nem semmi gép, habár egyszer azt olvastam a HWSW-n, hogy ''állítólag Flesséknek volt Noiseblockerük, de nagyon felhangosodott, így nem veszek'' - ezt nem bírtam kihagyni) - szóval behaltam rajta azt a kib...ott csatazajt!
- Na jó mondom, jön egy 80-as S1, na majd ez odatesz - erre ua. csak kicsiben. A végén kénytelen leszek egy 30k fölötti ház venti helyein a lemezt kivagdosni házilag - na ez már tényleg ciki. -
tts
addikt
aha - arra (én tényleg folyamatosan vigyorgok - ezt egy smilie nem tudja visszaadni)
ugyanis mikor kiszedtem a nagy papír dobozból - csupa hasonóra gondoltam
Persze ha kell - van egy csómó gyönyörű dobozom, még olyan is ami neked biztos nincs - Silentmaxx HD Silencer, különféle Razeer egerek, stb
[Szerkesztve] -
tts
addikt
bocs - tényleg 18 - az a hat óra
Palicsi u. azt hiszem - a lényeg, ahogy lefordul a Szentendreiről a 2. megálló - ahol le fogsz szállni az a Palicsi u. 59, de te indulj el jobbra a jobb oldalon, mész 100 m-t és az lesz a Kadosa 59 - üzlet az épület hátoldalán
[Szerkesztve]
Aktív témák
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Nintendo Switch 2 + Balatro + hordozó táska + Splatoon tok + üvegfólia
- ÁFA-s Garis Félkonfig - i5 14400F, 64GB DDR4 RAM, Asrock B760 Pro
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Apple iPad Air 11.0" M3 128GB Wi-Fi (Space Gray)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest