Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
Aktív témák
-
tts
addikt
ó én emlékszem rá - de azért az tényleg igaz amit írtam - és roppant tetszett, hogy még a HWSW-n is hivatkoztak rád
a jelenség egyébként minden bizonnyal létezik - én Papst ventivel jártam már így, pedig ''echte'' német Papst - kíváncsi vagyok segít-e rajta egy csepp műszerolaj -
tts
addikt
Na tessék! Én meg hót komolyan mondtam (csak nem tudom mit).
Észen kell lenni ezekkel az oldalakkal, ventikkel meg ilyesmikkel - az utóbbi két nap néhány nagy csalódás:
- SX1 és ST 11 - elvileg mindkettő elég jó cucc - beraktam az alsó 120-as venti helyre gumi csapocskákkal rögzítve (!) egy SX1-et (ami azért nem semmi gép, habár egyszer azt olvastam a HWSW-n, hogy ''állítólag Flesséknek volt Noiseblockerük, de nagyon felhangosodott, így nem veszek'' - ezt nem bírtam kihagyni) - szóval behaltam rajta azt a kib...ott csatazajt!
- Na jó mondom, jön egy 80-as S1, na majd ez odatesz - erre ua. csak kicsiben. A végén kénytelen leszek egy 30k fölötti ház venti helyein a lemezt kivagdosni házilag - na ez már tényleg ciki.
-
tts
addikt
aha - arra (én tényleg folyamatosan vigyorgok - ezt egy smilie nem tudja visszaadni)
ugyanis mikor kiszedtem a nagy papír dobozból - csupa hasonóra gondoltam
Persze ha kell - van egy csómó gyönyörű dobozom, még olyan is ami neked biztos nincs - Silentmaxx HD Silencer, különféle Razeer egerek, stb
[Szerkesztve] -
tts
addikt
bocs - tényleg 18 - az a hat óra

Palicsi u. azt hiszem - a lényeg, ahogy lefordul a Szentendreiről a 2. megálló - ahol le fogsz szállni az a Palicsi u. 59, de te indulj el jobbra a jobb oldalon, mész 100 m-t és az lesz a Kadosa 59 - üzlet az épület hátoldalán
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Jogász topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- GAMER PC - TUF B450, Ryzen5 5600x, Rtx 3070 8gb, 32gb DDR4, 1 TB Nvme
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

(azért isten bizony mondom a kisujjam rá mertem volna tenni, hogy ... 
Én már egy ideje együtt élek Vele