- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibor123
tag
válasz
spidersoft #136 üzenetére
Lehet állítani a kimenetet:
60p,50p,30p,25p,24p, de csak manuálisan, automatikusan nem vált át a gép. Az 50i AVCHD videót nem tudja szépen lejátszani, 25 képkockásnak látja, de az 50p 28Mb\s AVCHD videót gond nélkül, akadásmentesen játsza. Én leginkább netezésre használom és meg vagyok vele elégedve, a gyorsasága figyelemre méltó. -
Lifeforce
őstag
válasz
spidersoft #136 üzenetére
Nem tudom, sosem mértem, sosem figyeltem.
Még full HD filmet sem nézek rajta (32-es tv készüléken felesleges), csak leteszteltem egyszer egy 40gb-os 3D-s darabbal, még hálózaton keresztül is szépen ment.
Nekem is van egy wdtv live-om, de lássuk be, eljárt felettük az idő.
Szolgáltatásban messze lemaradnak sajnos.
Netezésre van egyéb alternatívám, mint írtam ezek az alkalmazások voltak az elsők amiket kiszedtem.
Nagy élmény, jön egy levelem, és a Nejem vígan olvasgathatja...
Hát nem.
A böngészőt benne hagytam, de minden levelezéssel, térképpel, névjegyzékkel, szinkronizálással, naptárral kapcsolatos vackot eltávolítottam belőle.Én nem vártam másik RK processzorra, mert ennyi erővel sosem lenne ilyen kütyüm. Mindig jön újabb és jobb processzor.
-
Lifeforce
őstag
válasz
spidersoft #133 üzenetére
Felejtsd el.
Ne legyél naív, még használtan sem kapsz ennyiért.
A 808B többe kerül, pedig sokat esett az ára.
Sticket én sem ajánlanám.
Egyébként ahol dolgozom, (én rendelem a gyárból ezeket a kütyüket), éppen tárgyalok egy olyan készülékről, aminek a processzora most már modernebb mint az RK chippek, és Mali 450 8 magos GPU változatával szerelt.
4K felbontás... stb.
Illetve lesz egy olyan ami nagyon hasonlít a minix x7-hez, hardveresen pontosan ugyan az a készülék, még a doboza is nagyon hasonló.
RK3188, AP6210 WiFi, és nem T-R42.
Éppen azon vagyok,. hogy 3A-es táppal kérem.
Egyébként ha van közöttetek admin, szívesen adok tesztre ilyen készülékeket.
Van nálam most egy nagyon hasonló készülék mint a T-R42, csak beépített kihajthatós HD kamerával, és Allwinner a31s quad-core procival. (sajna már ez is fejlettebb mint az RK3188).
Egyébként nálam még mindig az X7-es viszi a pálmát (az érkező 2 tesztkészüléket leszámítva mert azokat még nem teszteltem), mert legalább lekapcsolja a HDD-ket.
Sajnos még az sem tökéletes ebből a szempontból, de legalább alakul. -
tibor123
tag
válasz
spidersoft #133 üzenetére
Hello!
Nem vagyok benne biztos, de szerintem is kamu. Amiben viszont biztos vagyok, hogy nem érdemes stickket venni, mert ezeknek elég gyenge a wifijük. Hacsak, nem a router közvetlen közelében lessz a stick. Én már a hatodik smart boxomat nyövöm, tapasztalatból mondom. Mindenképpen a kábelos csatlakozást ajánlom a wifi helyett, és a stickkekben nincs rj45 csati. Egyébként a MINIX NEO X7 elég jó kis gép, tudom ajánlani, nagyon sokat javítottak rajta szoftveresen a kiadása óta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Spórolós topik
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Óra topik
- További aktív témák...
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest