- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifeforce
őstag
válasz
tibor123 #174 üzenetére
Azért kérdeztem, mert az xbmc-nél a már felcsatolt tárhely helyét kell megadnod.
Ám az volt a gyanúm, hogy nem ugyan arra a helyre csatolta, ezért a lejátszási listád nem működik. (ebből az okból csatoltatom UUID alapján manuálisan)
Esetleg még az is lehet, hogy zöld hdd-d (green) van, és nem ébred fel még újraindításra sem néha. -
koxaman
tag
Szerintem a vertical sync segíthet ami szabályozza a képkockák számot: ezzel az FW ez egy custom: http://www.freaktab.com/showthread.php?7125-Minix-Neo-X7-Finless-1-6-ROM-with-overclock-and-frame-skipping-fix!
Hát más ötletem nincs egyenlőre de ki tudja lehet beleakadok más megoldásba
-
koxaman
tag
Én ahogy utána olvastam, a kamera FPS kevés oldalirányú mozgáshoz. Ezér szokták filterezni. De itt olvasgass. Vagy az fw-t próbáld ki.
-
koxaman
tag
Szia na megnéztem a videót, és ha mx playerbe bekapcsolom a deinterlacinget, akkor működik rendesen igaz hogy egy kicsit "akadozik", de a kép tiszta. Mivel az mx playerben a deinterlacinget csak szoftveres dekódolásnál lehet használni.
Lehetőségek:
- ha a házi videók átkódolásakor raksz rá deinterlacinget, pl virtualdub.
- van meg egy fw a Finnles 1.6 amiben van vsync elvileg ez is segíthet.De én a elsőt javasolnám, eszembe jutott hogy a digitális kamera azt csinálta és így kódolom át.
-
koxaman
tag
Még esetleg próbáld meg ezt és olvasd végig valaki használja ezt PS3 kontroller !
-
koxaman
tag
Nekem van egy olyan appom, ami rajta volt a FW, lehet hogy csak a custom fw-n van rajta a gyárin nincs de szerintem a gyárin is ott van. Az a neve RKGAmeControlSettings. Ott próbáld meg bekonfigurálni. Ha nem jó jöhetne egy custom fw. Amiknél a játékok és külső eszközök kompatibilitását is szokták javítani. De mivel felismeri a masina a kontrollert. Szerintem csak konfigurálás kérdése.
-
koxaman
tag
Ezeket nézd meg:
http://minixforums.com/threads/ps3-controller.2480/#post-21078 , ha az alapból fenn lévő remote controller konfigurálása nem sikerült. De én nem vagyok ebbe otthon, én média boxnak vettem. Játékra nem használom, na jo a fruit ninja befigyelt egyszer
de azóta semmi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- ELADÓ TELJES GAMER SETUP!
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 5 8400F/9600X + RX 6600/6700XT/6800/9060XT + Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Belépő GAMER PC! i3-13100 / RX 6600 XT / 16GB DDR4 / 512GB NVMe / 600w!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest