Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Magisk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Netfone
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Hát mivel eddig nem sok alternatívát találtam, lehetséges...kell pár kapcsrajz, elektroműszerész /is
/ lennék kérem szépen, vagy mifene
#8 Vidori : Néztem azt a házat, mATX laphoz talán..ehhez biztos nem tenném. Meg kell nézni, hogy a távtartók helye egyezik-e, nem tudom, nem mintha olyan nagy művészet lenne plusz távtartókat szerkesztenia házba. Az a 200W-os táp l se hinnéd mire elég...egy ilyen gépben azért halna meg, mert halálra röhögné magát, hogy csak ennyit kell etetnie

#9 ngabor2 : :MiniPC-ben gondolkodok nem nanoban
Maradok ésszerű, megvalósítható határokon belül
Ez az intel lap 14-16k kisker bruttó. Igazából ennél kisebb méretre nincs szükségem. Kb 30x17x 7.5 cm lenne az a méret táppal és 1 notivinyóval, amit én számoltam, odd-t nem akarok beletenni, ha menne akkor valami slim menne bele. Úgy akarom kialakítani a házat, hogy álló/fekvő helyzetben is lehessen használni.tlac : Ismerem azt a router csodát, nem rossz-nem rossz, ha sokat töltögetnék én is azt választanám, hogy veszek egy olyat, de 1részt nem töltögetek sokat, másrészt jobban szeretem megcsinálni magam a dolgokat, de 1ébként egy ilyan célHW tényleg jó döntés miniPC helyett. Akkor lesz ez majd frankó, ha kialakul hogy mit is akarok, ráadásnak még zseton is lesz rá

-
Chaser
legenda
Barkácsolás lesz anélkül is elég
Nekem csak a sata-s jó, satas 2.5" hdd megy majd bele, a sata nélküli változatot is lehet "satasítani" külső vezérlővel, de akkor ugrik az 1 db pci port. 1előre project még nincs, sok mindenre tudnám használni.#4 Vidori : A proci sztem fix, ebbe a lapba gondolom ezt a procit tervezték.
Felhasználási terület? Sztem nagyon sok van..letöltő gép, auto pc / ez nagyon tetszik, láttam nemcsak én eszembe jutnak ilyenek
/, netezős gép, most egy p!!!667-es gépről vagyok, ha erről lehet arról is
, aki nem játszik, nem kódolgat, annak tökéletes választás, elég olcsón véget lehet vetni a böhöm nagy házak korszakának. Simán el tudom képzelni otthoni pc-ként, egy zajtalan pc-ként.
Házat én biztos magam csinálok majd neki, táp eddig 1 FSP ami szóba jöhet a kis mérete miatt, de valszeg az is házi barkács lesz...autókhoz meg már régóta lehet kapni egy konvertert, ami a 12V-ot stabilizálja és szétosztja a gépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Vicces képek
- Magisk
- Amazon Prime Video
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Formula-1 humoros
- További aktív témák...
- Corsair 2x16Gb 6400 cl32 hynix a-die eladó ( cl34 7800!!!)
- Kingston Fury Beast 32GB DDR5 5600MHz CL32 RAM
- Crucial Pro 48GB (2x24GB) DDR5 5600MHz CL46 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Corsair VENGEANCE RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP - 99 hó garancia
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 238 Ciklus - 88% akku - MAGYAR
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Új, Aktiválatlan iPhone 16 Pro (256 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
/ lennék kérem szépen, vagy mifene