Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
az Asus wl-500g premium meg 20k, komplett gép (vinyó nélkül)
kb 10wattos fogyasztássalEz igaz, de en teljes erteku x86 geprol beszeltem.
Ekkora meretben nem nagyon kaphato mas az Epiakon kivul, de azok ar/teljesitmeny ertekben sokkal rosszabbak, mint az Intel olcso miniITX lapja.minek a dos?
Mert az ettermi rendszerunk rendelesfelvevo resze (egyelore meg) DOS alatt fut, igy csak hardverhiba eseten all meg.

Meg nem is tudjak az ugyfelek osszevirusozni/szetcseszni, mint a windowsos beallito/jelentesnezegeto/stb feluletet.De ha a melyentisztelt fejleszto kollegak elkeszulnek a windowsos verzioval, akkor kap megegy eselyt a D201GLY, visszaterunk ra.
Felteve, ha akkor meg lehet majd kapni, mert a fejlesztogarda elmult par evi produkciojat elnezve ez nem ebben az evtizedben lesz
igen, az engem is zavart, hogy nincs rajta az a 4 pines csatlakozó, de lehet vmi átalakítóval megoldható lenne (nem is értem minek kellett a lapra ilyen foglalat)
Gondolom azert, mert az Intel a sajat alaplaptervezesi utmutatoja szerint tervezte az alaplapot.

Abban van leirva, hogy egy adott processzorhoz milyen foglalat kell, milyen tapellatas, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- Autós topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast White RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL 30 EXPO/XMP -2 év garancia
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- Kingston Fury Beast 32GB DDR5 5600MHz CL32 RAM
- G.Skill Aegis DDR4 DDR4-3000 CL16-18-18-38 1.35V 16GB (2x8GB)
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- 187 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5070
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi