Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
nagyúr
de en teljes erteku x86 geprol beszeltem.
én viszont nem
Mert az ettermi rendszerunk rendelesfelvevo resze (egyelore meg) DOS alatt fut, igy csak hardverhiba eseten all meg.
Meg nem is tudjak az ugyfelek osszevirusozni/szetcseszni, mint a windowsos beallito/jelentesnezegeto/stb feluletet.futtassátok linux alatt dosbox-szal vagy dosemu-val
Abban van leirva, hogy egy adott processzorhoz milyen foglalat kell, milyen tapellatas, stb.
világos, csak szerintem felesleges külön áramforrás a procinak
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG STRIX B450-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest