- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha3flt
tag
válasz
KillHates #624 üzenetére
Az Amazonon lehet véleményeket találni hozzá, ill. van újabb változata - nem keresgéltem sokat, csak amit hirtelen találtam - korábban szoktam látni, feltűnő a kinézete:
https://www.amazon.de/-/en/Desktop-Computer-Business-Adjustment-Bluetooth/dp/B0C6Q1B4RN/
https://www.amazon.de/-/en/Customization-Gaming-Windows-AMR5-Computer/dp/B0B6NRNGPL/ -
azbest
félisten
válasz
KillHates #445 üzenetére
és az n100 integrált videoja is valsz sokkal jobb. Akár böngészés vagy tartalom lejátszás közben sem mindegy, hogy a modern codec-eket támogatja az n100 gpuja, de a sima megjelenítésnél is lehet tud olyan gyorsítást, amit cpu erőből kell a régi gépen csinálni.
Múltkor elővettem a thinkpad t430-asomat, amiben 4 mag 8 szálas i7-3720qm, 16GB ram és régebbi sata ssd van. Hát a boot idő és az indulás meglepően lassúnak érződött így, érződött (linuxon is), hogy valami visszafogja már akár az n100-hoz képest is. Az n100-at az tudja fogni, amikor a háttérben a win elkezd nagyon frissítéseket keresni meg vírusokat ellenőrizni 1-2 hét kikapcsolás után, de gyorsan elmúlik és utána jól megy.
-
Necronom
senior tag
válasz
KillHates #441 üzenetére
Nekem ez a valasz tetszett a legjobban es persze gbors postja szamszakilge ertheto
De nem erre lettem volna kivancsi, meg hogy TDP es nem lehet
Melyik gep mellett lenne jobb erzes ulni?
Egy az ominozus I7 vagy az N100 ha feltetelezzuk azt, hogy kozel azonos HW csucsul mind2 procko egy win10 tarsasagaban
(nem szeretnek sokat offolgatni itt, de nagyon erdekel, mert talaltam egy szimpatikus mITX lapot N100-al)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged