Új hozzászólás Aktív témák
-
ii77
tag
Teljesen igazad van! A józan eszem ugyanezt mondta. A cpu-k közötti rangsort nem ismertem. Boltból, újként, 2x8GB rammal, 256GB nvme ssd-vel szerelve 222.000Ft-ért szólított meg a kisördög. Valóban rizikós, sok nyűggel járhat, jobb elengednem.
Rákerestem az általad vásárolt típusra, szimpi a dupla m.2-es bővítőhely is, de itthon mintha már kifuttatták volna. -
Ha rendszeresen órákat teszel / tennél bele magas terhelésű játékokkal, akkor arra valóban nem jó a cucc, arra érdemesebb desktop gépet tartani. Nem tudom, az én kocagamer szokásaim mennyire tipikusak - a játékidőm 70-80%-ához egy kávédaráló is elég (Zachtronics cuccok, indie logikai játékok és platformerek, meg némi nosztalgiázás), a maradék miatt kell vagy az asztali, vagy a +100k, amit ballazol említett. Miután 80%-ban idle vagy böngészés módban megy a gép, és a maradék 20%-nak a 20-30%-a a terhelős játék, adja magát a mini gép - majdnem.
-
Necronom
senior tag
csak ha szenvedosen fog menni rajta akkor ugye...
persze, tobb a szempont, fentebb felsoroltamja meg ugye van az egyik kedvenc jatekom az age of empire
es neha neha megakad full HD-ben a 4es ami uye mar az ujabbak akkor kezdem azt erezni, hogy a J-s procis Linuxos gepen szinten full HD-ben, IGP-vel vigan ketyeg 4GB memoval az annak megfelelo Linuxos jatek ami egyebkent tobb szempontbol is jobb mint az AOE, akkor gondolom azt, hogy mielott eloszor bemutatta a windost a billyfiu, valaki megfojtotta volna egy kanal vizbe, ugy ma mar lehet egy olyan oprendszeren gepeznenk, aminek a letezeserol se tudunk...Nem azert van a gepem, hogy kiszolgaljam a win mindennapos igenyeit, eszre se kellene venni, hogy van oprendszer, en a programokkal akarok dolgozni/jatszani... Dehat nem ez lettugyhogy mostmar kussulok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest