Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupati
őstag
Szia, ilyen célra amiben van egy normális 4 magos proci mondjuk ddr4 rammal 8gb az ilyen alap dolgokra már bőven jó, win11 hez (ha nem akarsz mókolni a windowsal) akkor 8.gen intel CPU, vagy ryzen már támogatott . Ha nincs komoly grafikai terhelés játék stb akkor az intel hd elég, ha vmi apróságot akarsz futtatni játékból, vagy néha tervező progi akkor egy ryzen jó lehet, nálam a Vega 8 (5700U) kb egy 1050 laptop ot hoz, néha szorakozok egy kis Blender el gond nélkül.
-
Csupati
őstag
válasz
Donki Hóte #771 üzenetére
Ahonnan vetted ebayen írj az eladónak hogy neked 4.35mm külső átmérőjű a csatlakozó meg ha leirod a gép típusát biztos tudni fogja mi kell Neked.
-
Csupati
őstag
A second hand = használt készülék ugy ahogy van (as is ) állapotban, ha van gyári gari akkor az az első tulaj vásárlásától érvényes, ha lejárt akkor annyi.
Refurbished = a gyártóhoz visszakerült ( pl valamilyen csere program keretében , ha ujat veszel a régit beszámítjuk,vagy a Samsung Re-Galaxy programja) , majd az egy bizonyos kereten belül felújjítanak. Itt szoktak uj garanciát vállalni de vagy csökkentett időtartam, vagy a cserélt alkatrészekre.
Én igy tudom, ha tévedek valaki javítson ki légyszives. -
Csupati
őstag
válasz
Gombinyó #641 üzenetére
A bekapcs gomb körül van egy tekerő, nálam silent re van rakva, de van amikor piros kakaó progin van akkor sem hangos.
A HDMI verziót nem tudom, de elől lévő Type C tud képet adni.
Igen tud Y : Y : Y formátumot és tud RGB formátumot is, fhd monitorra tud szuper skalazni 4k felbontást. -
Csupati
őstag
válasz
Gombinyó #635 üzenetére
Én azt tapasztalom hogy nálam az R7 megbírkozik mindennel az fix, videók alapján elvileg megbírkozik a 4K 60hz hdr10 el az N100 is, de mivel nincs olyanom tekintsd ugy hogy az én véleményem. Aztán késöbb meg ha mégis többre használnád kicsit és kevés akkor megint kereshetsz erősebbet.
-
Csupati
őstag
válasz
Gombinyó #632 üzenetére
Hát maga az N100 is elég gyenge de az ,hogy UHD Graphics maga az integrált VGA neve nincs száma, elég sokat elmond, a proci amúgyis csak single channel ramra képes, így elég gyenge a gpu benne 4K rá biztos kevés lesz szvsz. A Ryzen 7 5700U val én Blender ben (szórakozásból) tervezgetek apróságokat és simán megy, a Vega 8 mindenre is elég.
-
-
Csupati
őstag
Megoldható virtuális windows alatt, de lagg akadás léphet fel, ha csak egy két meccsre kell hétvégén és unalom űzőnek játszod akkor jó lehet, ha komolyan játszol akkor teljes mértékben felejtős. 1800*1169 es felbontáson az M2 max tud 80FPS-t
Másik opció ami fizetős a CrossOver progi ami lehetővé teszi Windows os progik futtatását. -
Csupati
őstag
válasz
SunMount3r #486 üzenetére
Én úgy tudom 8. gen Inteltől már alap a TPM 2.0 , és ha megnézed a leírásban már win11 el reklámozza.
-
Csupati
őstag
Sziasztok! A héten boldog tulajdonosa lettem egy Ouvis AMR5 light gamer mini pc-nek, remélem megfelelő helyre jöttem .
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Viccrovat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged