- Mobil flották
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Yettel topik
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
czuni
lelkes újonc
Sziasztok!
Szóval lehetetlen küldetés amit szeretnék ennyi pénzért? -
czuni
lelkes újonc
Sziasztok!
Otthoni felhasználásra szeretnék venni egy Mini Pc-t. Filemzés min full HD, office programok, netezés (kripto(tőzsde), általános böngészés, Youtube) és torrent.
Kinéztem pár darabot. Esetleg ha valamelyiket ajánlanátok vagy akár mást nagyon megköszönném.
Az alábbi gépekre gondoltam:
[link]
[link]
[link]Hozzáteszem eléggé sült hal vagyok ebben a témában.
-
czuni
lelkes újonc
Köszönöm a visszajelzéseket. A leírtak alapján meghagyom a laptopot és ha játszani szeretnék maximum azon játszom. Picit felújítom (akkumulátor, stb.).
Így akkor tudtok ajánlani egy olcsó mini pc-t ami elvisz minimum két monitort, min. 1080P-ben lejátszik akadásmentesen filmeket, Youtube videók, Office programok futnak és azért van hely rajta.
Gondolom így jóval olcsóbb megoldás is létezik.Teljesen hülye vagyok ehhez. Elnézést kérek és köszönöm a segítséget.
-
czuni
lelkes újonc
Sziasztok!
Gondolkozom mini Pc vásárlásán. Irodai munkák (office csomag) elvégzésére + min 1080p filmek/ videók sorozatok nézése+ youtube videók + Valornat game esetleg Cs és Warzone + minimum két monitor kimenet! Jelenleg a régi laptopom nem képes a két monitort meghajtani (2018) ezért is jött a mini pc. A laptopot meghagyom ha nem itthonról dolgozom. A játék minimális lenne. Erre tudtok ajánlani nekem esetleg egy pc-t vgay rendes asztalit készítsek esetleg laptop?
Nagyjából 200k lenne rá szánva.Válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Renault, Dacia topik
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- EAFC 25
- Linux kezdőknek
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Ledger Nano S kripto cold wallet (2db van)
- Asztali pc
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest