Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- potyautas: A teljesség igénye
Új hozzászólás Aktív témák
-
Multibit
nagyúr
Egy ilyen f@sza kis gépet tuti nem pazarolnék windowsra
Tipikus router vas. Az Opnsense tartalmazza a drivert az i226-hoz (ami egy sokadik verziós i225). Ha a tűzfalat megfelelően belövöd, még az ilyen "beaktiválta magát digitális licensszel alapból, pedig be sem jelentkeztem online fiókkal" balesetek is elkerülhetőek. -
SunMount3r
nagyúr
Ez mind szép és jó, de ez így már modding, hogy le kell csekkolni, hogy ott van e a rézlap, te meg még újra is pasztáztad. Ez nekem nem nagyon férne bele. Az SSD-nek meg 62 fok így télen meg hosszú távon szerintem nem annyira okés. A főoldalon van kint a hír, hogy a MiniForum újabb N100-as géppel jelentkezett, de ott sincs semmi infó a RAM-okról, meg az SSD-ről. Ha egy ilyen jobb fajta "kínai" N100-as gépet ki lehetne fogni kb. 40K-ért Barebone-ba, az már nekem elég jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD FX
- Napelem
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel i5-14400 / RTX 4070 / 32GB 3200MHz / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámíTOK
- PE ProLiant ML350 Gen9 Hot Plug 8SFF Rack Szerver! x2 XEON + HDD + 16GB
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 512GB SSD ÚJ AMD 9060XT 16GB DDR6 2ÉV GAR!
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Alpine Green ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% ÁFÁS!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Tipikus router vas. Az Opnsense tartalmazza a drivert az i226-hoz (ami egy sokadik verziós i225). Ha a tűzfalat megfelelően belövöd, még az ilyen "beaktiválta magát digitális licensszel alapból, pedig be sem jelentkeztem online fiókkal" balesetek is elkerülhetőek.