- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
Új hozzászólás Aktív témák
-
ha3flt
tag
Az jóval kevesebb, mint amennyiért én láttam, úgy tényleg megvan az árelőny, amivel a ChromeOS-es cuccokat árulni szokták.
Hát mostanában nem könnyű eligazodni a processzorok közt, az biztos - nekem is időbe telt megint, mielőtt a gépemet vettem, pedig (sz)ámítástechnikával foglalkozom, csak nem lehet mindig a hardvereket bújni. A legegyszerűbb pl. a cpubenchmark.net-en megnézni a sebességeket egymáshoz képest és a TDP-ket is, talán ezek a legfontosabb tulajdonságok.
Igen, kifutóban vannak az NUC13-asok, de ha nem a konkrét típusra keresel, akad még hasonló pl. az Árukeresőn, nemrég volt még belőlük. És ez szerintem nem jelenti, hogy már nem érdemes megvenni őket, egyáltalán nem régiek, de a 14-esekről nem tudok sokat, hátha most már azok érik meg jobban.
Az Intel mini PC-it az Asus viszi tovább, ha jól mondom, de a gép belsejét ugyanaz gyártja továbbra is - szó volt róla a fórumban -, így az újabb sorozatokat náluk kell keresni, és így maga a család már kevésbé tűnhet kifutónak, főleg nem kockázatosnak. Amúgy visszaolvasva kicsit reszelősen fogalmaztam az elején, bocsánat, de a jó ügy érdekében. : -)
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- BKK Futár helyett BudapestGO
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- OLED TV topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Professzionális gamer pc...!
- Szerver memóriák - többféle méret - Egyben eladó
- Ryzen 7 7800X3D +hűtött VRM-es B650M lap +32GB DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 16GB DDR4 / GTX 1650 Super / 500 SSD
- 27% - Intel xeon E5 2630 / RX550 / 16GB / 512GB / 500W Konfiguráció
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- ÚJ/BONTATLAN Microsoft Surface Laptop 7 X Elite 16GB 512GB
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 32GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Iphone 15 Mobiltelefon 128Gb 100% akkumulátorral
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest