- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Videón mutatják meg a Nothing tervezői a Phone (4a) külső újdonságait
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Megkaptuk az első hivatalos fotókat a Honor Magic V6-ról
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Itt Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Tényleg kicsit más lesz a Xiaomi 17 Ultra európai különkiadása
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Ez a Samsung volt Európa kedvenc telefonja tavaly
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
hahakocka
üzenetére
Körben fém, amire alulról és felülről vannak felcsavarozva a műanyag elemek és az alaplap. Van sok videó már róluk a neten, van amelyik szétszedős is. A két usb4 nekem kellett, az occulinket nem használtam még.
Azt csak te tudhatod, hogy melyiket vegyed. Ha itthoni kell legyen, akkor lehet a k6 éri meg, a 8845hs ai modult nem hiszem, hogy sokminden kihasználná, az inkább webkamera háttérhomályosításhoz vagy hasonló célfeladatokra lehet használva gondolom. A 780m is képes ai-ra egyébként, llm futtatásnál valamivel jobb, mint proci erőből. Szóval teljesítményben valsz kb ott van, mint a k8 plus. Picit talán más lehet a hangja a kisebb méretű ssd/ram hűtő venti miatt. Szuszog a videón terhelés alatt rendesen [link]
A sima k6 és k8 is mintha ikertestvérek lennének egyébként. A gyártónál nincs is nagy árkülönbség köztük, nem tudom itthon a k8 plust miért nem hozta be egy cég sem, az m7-et és k11-et árulják.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Gamer PC
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- Gigabyte Z170X, 32GB DDR4, GTX 1070 - 500 GB SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest