Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Két népszerű Sennheiser kapott USB-C csatlakozást
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- One mobilszolgáltatások
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
hahakocka
üzenetére
Körben fém, amire alulról és felülről vannak felcsavarozva a műanyag elemek és az alaplap. Van sok videó már róluk a neten, van amelyik szétszedős is. A két usb4 nekem kellett, az occulinket nem használtam még.
Azt csak te tudhatod, hogy melyiket vegyed. Ha itthoni kell legyen, akkor lehet a k6 éri meg, a 8845hs ai modult nem hiszem, hogy sokminden kihasználná, az inkább webkamera háttérhomályosításhoz vagy hasonló célfeladatokra lehet használva gondolom. A 780m is képes ai-ra egyébként, llm futtatásnál valamivel jobb, mint proci erőből. Szóval teljesítményben valsz kb ott van, mint a k8 plus. Picit talán más lehet a hangja a kisebb méretű ssd/ram hűtő venti miatt. Szuszog a videón terhelés alatt rendesen [link]
A sima k6 és k8 is mintha ikertestvérek lennének egyébként. A gyártónál nincs is nagy árkülönbség köztük, nem tudom itthon a k8 plust miért nem hozta be egy cég sem, az m7-et és k11-et árulják.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Star Trek
- Le Mans Ultimate
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- SSD kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- Hosszabb bemutatón a Star Trek: Voyager - Across the Unknown
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 16GB DDR4 / 1TB SSD!
- ASrock B450M-HDV + Ryzen 5 3400g
- Dell R730xd 2U Xeon 2650v3 CPU 80GB RAM 2x400GB SAS SSD 12LFF+2SFF
- ÚJ ASUS CORE I5 14400 GAMER ERŐMŰ PC 32GB DDR5 RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 3080 10GB DDR6 2ÉV GAR
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 512GB SSD ÚJ AMD 9060XT 16GB DDR6 2ÉV GAR!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest