Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
hahakocka
őstag
MSI PRO MP165 E6
Ezt a monitort elvileg lehet Type C vel csatlakoztatni Mini PC hez.
Erre gondoltam egyelőre. Neten dícsérték nagyon reviewekben emellett jól kitámasztható. A másik az az Apienor vagy mit tudom én kínai cucc elvileg 1 ezressel drágább az se rossz de ott sokszor nem jól érintkezik a mágneses résszel ami megtartja az adott állásában a monitort. Sok kritikában ezt említették s mutatták. De az viszont 300 nites ez csak 250 asszem
Hát ja de akkor melyiket vegyem? K8 sima van itthon 265e ért de csak a plus a jó igazán a hűtés miatt. K11 meg majdnem 300e. Annnyit nem ér meg. 208e a K6.
Bangoodról meg ezekről félve mernék rendelni volt jó s rossz tapasztalat is ismerősöknél velük. Emellett fura hogy náluk meg pl a GMKTec nél is csak 1 év gari van ha jól láttam míg pl itthon 2-3 év az ártól függően. 250 felett általában 3, alatta általában 2 MINI PC esetén. A K8plusz és a K11 az alumínium vagy fémvázas? Mert a K6 ugye csak műanyag kb asszem. Meg itthon el tudnám vinni gariztatni most Kínába pl hogyan ha odaszólna pl a gari :D Nem fogok sokat fizetni agyatlan nagy szállításért
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Google Pixel topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen autót vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ASUS VivoBook S16 S3607QA-PL018W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest