- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Google Pixel topik
- MWC 2026: csápolt a robot, majd dobott egy hátraszaltót
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
A gmktec nem rossz, főleg az újabb gépek a jobb hűtéssel és állíthatósággal. Drágábban lehet van jobb gép is

Biztos hogy annyiért láttad? Szokott lenni olyan, hogy több típus is van egy hirdetés alatt és alapból a legolcsóbb, kisebb típus árát mutatja. És olyan opció is szokott lenni, hogy ram és ssd nélkül. Válaszd ki a típust és paramétereket és úgy nézd az árat.
Arra is érdemes figyelni, hogy 150 euro érték felett már vámkezelés is lesz, annak díjával és a rendelés feladásakor nem áfás árat ír úgy a végén, hanem a nettó árat, tehát majd vámkezeléskor még arra kerül rá 27% áfa. Mármint, ha európán kívülről jövő helyről adja fel a kereskedő. Eu-n belül már bruttó ára van a 150 euro felettinek is. És gyakori, hogy európai feladású cuccoknál euro pénznemre váltva jobb árat ír.
Nekem inkáb 250 ehuf körül re írja a k11 8945hs procis gépet 32GB rammal és 1TB ssd-vel. Én egyébként inkább barbone (no ram, no sdd) vettem a gépeimet és itthon vettem bele ssd-t és ramot, így legalább az utóbbiak magyar garisak és nem szokott az ilyesmi olcsóbb lenni kínából sem.
#1816 tlala
photoshop és videóvágás szokta használni a gpu-t. Az effektek számolásához és a videó transzkódolás és előnézet rendereléséhez. De nem ismerem annyira ezt a témát, nem tudom amd gpu-nál van-e bármi hátrány nvidia vagy intellel szemben ilyen téren.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Autós topik
- BestBuy topik
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Motoros topic
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- Samsung kuponkunyeráló
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Ryzen7 5700G/ 32GB DDR4/ 1TB m.2 alapú mini PC/ garancia
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Asus P8H77-V LE LGA 1155 alaplap, 16 GB DDR3 RAM, i5-3470 CPU
- Használt A kategóriás gépek garanciával a ReZone-tól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- szinteÚJ, dobozos Dell Pro 14 Core Ultra 7 255U 32GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad E15 Gen 2 15,6" - i7 1165G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Bontott 0perces MIDNIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 3 év telekom + közel 1 APPLE gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest