Hirdetés
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
- Garmin Venu 4 - a nagy ugrás
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
szkutyi
üzenetére
Csak azt nem értem, hogy ha adott egy ekkora gyártó, mint a Beelink, és igazából neki mindegy, melyik ventillátort szereli a gépre, merthogy mindkettő ugyanannyiba kerül neki, akkor miért rakná a szarabbat rá, hogy a gép aztán hangosabb legyen, esetleg throttlingoljon, és így tovább? Úgy, hogy közben még arra is figyel, hogy folyékony fém pasztát használjon, amivel csak még macerább az egész összeszerelés? Azért, hogy spóroljon néhány dollárt? Értelmetlennek látom.
Nem találtam olyan posztokat, hogy cseréld ki a ventit egy adott típusra, nem találtam hozzá tuning ventit az Alin sem, és máshol sem nagyon. Nem mondom, hogy nincs, de csak azt a posztot láttam, amit linkeltem, és az nyilván egy másik dimenzió, azzal húzható a kicsike, hiszen a hűtés mindenre is elég. Csak ugye ha már nyitott a ház, akkor rakhatok rá akár egy olcsó desktop hűtőt is.
Egyébként így sem throttlingol, csak stressz teszt alatt a 90-et nyaldossa Performance módban. De ugye senki sem használja így. Játék alatt meg nem a CPU, hanem a GPU a szűk keresztmetszet, a CPU visszavételével pedig 80 alá kúszik a max hőmérséklet.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Jövedelem
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- Tőzsde és gazdaság
- Metal topik
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kész rémálom lesz Linuxot használni jövőre az USA egyes államaiban
- További aktív témák...
- Asus P8H77-V LE LGA 1155 alaplap, 16 GB DDR3 RAM, i5-3470 CPU
- Használt A kategóriás gépek garanciával a ReZone-tól!
- HP ProDesk 400 G7 SFF számítógép
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- 32GB DDR5! ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 (14mag), 32GB DDR5, 512GB, ÚJ HU bill + egér
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4599, 100% Akksi
- Samsung Galaxy A52s 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest