Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Magisk
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Mondod te. És akkor mi van, ha én így is látom, és az én szememnek 24 képkocka egyszerűen kevés. Nem tehetek róla, én látom, hogy darabos, és zavar. Pedig aztán végigpróbálgattam a TV beállításait (még az SVP előtt) keresztül-kasul, a Filmmaker mode-ot is beleértve. TV adásnál is be van kapcsolva True Motion, az is interpoláció alapú, ha jól rémlik, és azt is csak így bírom nézni huzamosabb ideig. Még a 30 FPS-es YT videóktól is ki akar esni a szemem a helyéről, ha sok olyat nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- LG 34 34WQ75X-B UltraWide WQHD Ívelt Monitor Több, mint kijelző! AMD FreeSync / HDR /IPS Panel
- DELL G2724D
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- NEC MultiSync EA275WMi 27" képátló/ AH-IPS panel/2560x1440 (WQHD)/ A- kategória nagyon apró hibával!
- LG 45GS95QX-B 45" ÍVELT OLED MLA WQHD 240HZ 0.03 MS GAMING MONITOR
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest