Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
niof
veterán
Mondod te. És akkor mi van, ha én így is látom, és az én szememnek 24 képkocka egyszerűen kevés. Nem tehetek róla, én látom, hogy darabos, és zavar. Pedig aztán végigpróbálgattam a TV beállításait (még az SVP előtt) keresztül-kasul, a Filmmaker mode-ot is beleértve. TV adásnál is be van kapcsolva True Motion, az is interpoláció alapú, ha jól rémlik, és azt is csak így bírom nézni huzamosabb ideig. Még a 30 FPS-es YT videóktól is ki akar esni a szemem a helyéről, ha sok olyat nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- 23" Érintőképermyő - Full HD - Konferencia monitor - Cisco DX80 CP-DX80-K9 V05 - All in one
- 12" Monitor akár Microsoft Teams / Zoom beszélgetésekhez - HP Center of Room Control TPC-I032-CRC -
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- HP OMEN X 24' TN 240Hz
- 8" Fém Ipari monitor Érintőképernyős- Beetronics BEE8VG7M - Full HD IPS
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest