- iPhone topik
- Mobil flották
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
X2N
őstag
-
X2N
őstag
Le is írtad miért nem probléma nálad ez:" FHD SDR tartalmat fogyasztok " Én meg 4K HDR/DolbyVision-t. Tudod ahol 4X annyi a részlet eleve(meg a kijelző se egy alacsony kontrasztos TN/IPS/VA matt felülettel ott jobban észre venni a hibákat is, interpolálásnál is. HDR-DV-ról pedig csak annyit hogy amíg nem próbáltál ilyet addig fogalmad sincs miről beszélsz. Ne az áruházi túltolt színprofilból, meg az ott játszott demó anyagoból indulj ki. Nekem kalibrálva van a fényerő,gamma, színprofil. A képe elképesztő, még úgy is hogy nincs 1600nit fényerő. Ha pesti vagy megmutathatom neked 1-2 filmnél.
-
X2N
őstag
Erről van szó. Az 50Hz-es villogást is látom, még csak perifériából sem kell néznem. Tessék megnézni a Will Smith-féle Gemini Man-t, vagy a Hobbit 48fps változatát. Előbbinél elképesztő részletes marad a kép még akciójeleneteknél is, a Hobbitnál meg amikor néztük moziban emlékszem hogy szabályosan rosszul voltam már a csatajeleneteknél mert semmit nem lehetett kivenni a képből. Próbáltam már ezeket az SVP féle "megoldásokat" legalább annyi a hátránya mint előnye.
-
X2N
őstag
24fps-es filmet nem fogsz soha interpolálni normálisan 60Hz-es kijelzőre, arról nem beszélve hogy tele lesz artifactokkal a kép. HDR-es, DolbyVision tartalmat szintén nem tudsz interpolálni ezzel az SVP-vel. Az nem megoldás hogy majd videokártyával nekiállok interpolálni a 24fps-es tartalmat oled tv-re. Tud a tv belső lejátszója is interpolálni 120Hz-re és nézhetem az artifactokat... vagy marad a döcögős kép interpolácó nélkül. Ezeket a pc-s lejátszó cuccokat el kellene felejteni már rég HDR UHD filmeknél., egyik sincs normálisan támogatva. Arról nem beszélve hogy nekem a tv-m is kalibrálva van, más színprofilt használ ha belső lejátszót használod vagy ha külső forrásból kap jelet.
paperboy-Kadencia helyesen játssza le a tv. Így sem olyan jó mint egy projektor...
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG LS32DG800SUXEN ) 240HZ 4K OLED GAMER MONITOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ
- MSI Optix MAG271CQP 27 WQHD
- Eladó 2 monitor csomagban, de akár külön-külön is ASUS XG438 + Acer B246HYL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest