- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabz
tag
mmint a fát csak burkolatnak szánnám...
ha meg nem fát akkor vmi hasonlót.
vki próbálta már a betonit lapot?, bútorlapot,? gipszkartont?/ mondjuk ez lehet tul sérülékeny/
esetleg galvanizált horganyzott lemezt?
ha szabadon vannak a vinyok akkor nem túl zajos? és nem porosodik durván? /persze lehet könnyebb tisztán tartani../
a kapcsolókat hogy oldjátok meg? sima nyomógomb v kell vmi spec?
-
szabz
tag
válasz
Pista0001 #6644 üzenetére
erre tippeltem vna én is.....
forasztod, csavarozod, szegecseled?
esetleg csak ragasztod /rem nem mert akkor hő stop lenne/??
burkolatnak mit használsz?
én sztem fát v vmi hangszigetelésben jobbat használnék mint az alu, teljesen rákattantam arra hcsinálok 1 házat magamnbak ill a pcémnek
nekem már van
vmi álltalános szabály bmi leíárás ami kicsit komplexebb mint h kell szellőzés meg lég csatorna ???
-
szabz
tag
válasz
Pista0001 #6639 üzenetére
csak érdeklődés szinten...
milyen anyagokat használsz a ház építéséhez?? ill milyeneket lehetne?
helyesbítek melyik anyag miért jobb mint a másik...?
vki csinált már extra minimalista házat? ami mondjuk nem szgépháznak hanem 1 bútordarabnak is jó lett vna...?
ja és kb mennyi hőt termelhet 5db 2tb 5400 as ecogreen vinyo?
-
szabz
tag
ahh ott a pont,
de a ram megmarad és akármire is jó lehet, ha esetleg olyasmit csinálnék a géppel amihez kelhet, az áram husss.. és csak füti a pici kis számgép szobámat, vmint kidobott pénznek, környezetszennyező megoldásnak is érezném +ba
szeretném ezzel a konfiggal kiváltani az asztali pcém.... ha más úgy is 24/7 ben használom
a 2gb és 2x4gb közt 15k a különbség, és remélem nem kell hozzá nyulnom 4-5 évig mmint hardveresen /amúgy elfogadom h lehet túlzás a 8gb
amúgy volt ds210j ből 2 db om /vicces történet és bonyolult../ onnen indult minden h 2db wd eco vinyó eldurrant 1 hónapon belül..... full adatvesztéssel,
-
szabz
tag
válasz
user137 #6615 üzenetére
jah lehet rossz erdőbe jutottam, de hát mázlim lessz h ide jutottam
kérdes az akkor h szted mit lenne érdemes összerakni NAS nak 24/7 ben
a lényeg az energia takarékosság
az meg h 8G, pénzben nem akkora eltérés h ne a maxot rakjam bele, lehet másra is használnám pl csak ezt az 1et mindenre..... netezni, szöveg szerkeszteni, semmi komoly.
-
szabz
tag
üdv mindenkinek
most rendeltem 1 ilyen lapot[link]
megy mellé 5 2tb vinyo 2*4gb ram meg 1 duálos író....
a táp okoz némi bizonytalanságot 1enlőre...
ha tudnátok ajánlani vmit azt meg köszönném
a ház vmi nagy atx es lesz nem fog látszani.....
lényeg a kis fogyasztás
kellemeset mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest