- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi 9 - sok bába közt elvész a gyerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen GPS-t vegyek?
- Tokba kerülnek a Pixel 10 mágnesei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
Én is valami hasonlóban töröm a fejem....Lassan úgy néz ki hogy a mostani gépemtől meg kell hogy szabaduljak mert nem fog elférni az átalakítás után. Viszont még mindíg bajban vagyok a ház+táp kómbóval kapcsolatban. Egyszerűen nem létezik az a konfig ami itx, diszkrét vga-s és legalább annyira csendes mint a jelenlegi... Pedig giga h67n-usb3 + i3 vagy i5 Sandy pont ideális lenne. A alaplap már csak azért is mert a memóriákat nem kell cserélnem van rajta digit coax ami nekem a hi-fi-hez elengedhetetlen. De nincs mibe rakni...
Egy versenyző van az egy antec fusion de az meg nagyon nagy és nem itx..De ebbe ideálisan el lehet férni, halkan....Csak akkora mint egy atx ház, max vékonyabb...
-
törölt tag
jatényleg, ezt benéztem. "P"-snél meg nem menne a proc VGA...
A "Z"-s meg kitudja lesz-e ITX-ben és hogy mennyiért.
Hűtés: régebben kisérleteztek (kevésszer) hajlítható heatpipe-pal is, talán német oldalon árultak is ilyet. Erről van esetleg vkinek infója, hogy mennyire vált be?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest