- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hanok
senior tag
válasz
phulee #62292 üzenetére
Egyébként egy izmosabb VGA-nál (24-25cm) az ITX verzióban a táp felfüggesztésénél azért akadhatnak problémák a jövőben, ugye a kártyára rálóg majd az összes kábel, persze ameddig szolidban van a VGA addig nincs gond
#62298HUN_Sector: Nekem az SG-13-ba NH-L12S-el a 11400 sosem volt ilyen durva, jó alulfeszeltem de a 80-at meg sem közelítette...Én nem tapasztaltam olyan forrónak.. Ha megnézzük hogy 2-3 éve amióta megjelent a 11. generáció egy katasztrófa ilyen szempontból a helyzet. Persze ha a korábbi tendenciához hasonlítjuk akkor persze melegebb, de most már csak szarabbat tud venni az ember.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
phulee #62292 üzenetére
Talán nekem volt először c6-om a csoportban. A youtouberek sopánkodtak, hogy thermal disaster így meg úgy, 120-as aio- val közben nem mentem 80 fok fölé max terhelésen sem 11400-zal, ami egy forrófejű lapka. Nem fog vissza semmit ez a mesh, akadálytalanul áramlik rajta a levegő. Hűvösebb volt mint az nr200p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Ingatlanos topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Banggood
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged