Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz sasNAXO #58473 üzenetére

Mármint 2/9-en egyből 50%-os fordulatszámon vagy felette pörögnek?
    Sajna a régebbi alaplapokkal ez ilyen nem csak 3 pines, de PWM-es ventik esetén is...vagy az újabb de "gyengéb" árkategóriájú mobokkal.
    Csak 1db cpu fan van, vagy van másik pl sys fan header is? esetleg arra átkötni úgy, hogy a sense-t visszavezetékezni a cpuhoz hogy kapjon jelet (van olyan mobo ami lekapcsol ha nem érzékel CPU fan fordulatszámot).
    Ugyanakkor van hogy vagy az egyik, vagy a másiknál de direkt nem engedik bizonyos fordulat alá, míg a másik headeren nincs ilyen megkötés.
    Nekem a GAH110TN alaplapomon a CPU fan-t istennek se engedte 50% alá letekerni, akármilyen tíspusú fant raktam rá BQ-től kezdve Arcticon át, de szerencsére csak nyivákol a hiánya miatt, így sys fanra kötve simán betudtam lőni a nekem kellemesebb hangú profilt, még DC-3pines ventivel is.
    Persze a DC-3pines venti profilnak ismerjük a hátrányát, nem is igazán tudja a H110es rendesen értelmezni a kérésemet. :D

• Rick4

félisten

válasz sasNAXO #58473 üzenetére

Nem tudom, milyen ventit tettél mellé, de nekem a hét elején megjött a fractal design node 304-es ház, volt benne elől két noiseblocker, gondoltam biztos jók, de nem jöttek be, mivel 3 pinesek, magam se tudom, hog ykellene jól beálítani őket, de szerintem sose lesz igazán jó a vezérlésük, úgyhogy ment befelé két arctic p8 pwm pst, és szépen mennek 800-as fordulaton, ha a proci melegedne, 5°C-onként gyorsítja szépen a ventiket, és persze 800-nál az egész kócerájnak nincs hangja.

Új hozzászólás Aktív témák