- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
sasNAXO #58473 üzenetére
Mármint 2/9-en egyből 50%-os fordulatszámon vagy felette pörögnek?
Sajna a régebbi alaplapokkal ez ilyen nem csak 3 pines, de PWM-es ventik esetén is...vagy az újabb de "gyengéb" árkategóriájú mobokkal.
Csak 1db cpu fan van, vagy van másik pl sys fan header is? esetleg arra átkötni úgy, hogy a sense-t visszavezetékezni a cpuhoz hogy kapjon jelet (van olyan mobo ami lekapcsol ha nem érzékel CPU fan fordulatszámot).
Ugyanakkor van hogy vagy az egyik, vagy a másiknál de direkt nem engedik bizonyos fordulat alá, míg a másik headeren nincs ilyen megkötés.
Nekem a GAH110TN alaplapomon a CPU fan-t istennek se engedte 50% alá letekerni, akármilyen tíspusú fant raktam rá BQ-től kezdve Arcticon át, de szerencsére csak nyivákol a hiánya miatt, így sys fanra kötve simán betudtam lőni a nekem kellemesebb hangú profilt, még DC-3pines ventivel is.
Persze a DC-3pines venti profilnak ismerjük a hátrányát, nem is igazán tudja a H110es rendesen értelmezni a kérésemet. -
Rick4
félisten
válasz
sasNAXO #58473 üzenetére
Nem tudom, milyen ventit tettél mellé, de nekem a hét elején megjött a fractal design node 304-es ház, volt benne elől két noiseblocker, gondoltam biztos jók, de nem jöttek be, mivel 3 pinesek, magam se tudom, hog ykellene jól beálítani őket, de szerintem sose lesz igazán jó a vezérlésük, úgyhogy ment befelé két arctic p8 pwm pst, és szépen mennek 800-as fordulaton, ha a proci melegedne, 5°C-onként gyorsítja szépen a ventiket, és persze 800-nál az egész kócerájnak nincs hangja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xbox Series X|S
- Gitáros topic
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Új, kipróbált
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged