- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Qkackca
őstag
válasz
AxBattler #54545 üzenetére
Leszek én az értetlen ördög a válladon
- Jó- jó de minek? A táp kb fele belelógna a légáramba, nem?
- Kicsit több levegőt akarsz a vrm-nek, ramnak?
- Megreked nagyon most a meleg odabenn?
- Simán csak berakni egy ventit, hogy másmilyen legyen mint a jelenlegi áramlási viszony?
Mondjuk az előlapra nagyjából a hdd tartó helyére?
- Miért nem az előlapot vágod meg inkább? Tápkábelek?
- Csak simán magában a nyílás a tetőn, hadd menjen a meleg ahova akar?
- Látóteredben van állandóan a ház teteje, hogy zavarna egy esetleges asszimtria? Vagy csak a tudat, hogy 'nem szép'?
- nézegeted vagy használod?De ha már... a kérdésre is legyen egy plusz válasz: maradnék a 120-asnál. Ha lehet noctua vagy blacknoise vagy scythe , szerintem.
-
hegegabi80
addikt
válasz
Szerintem a 120-as elég lesz annak a konfignak. Ráadásul a 140-es miatt eltolt elhelyezés elég hülyén nézne ki.
Nekem volt a Sharkoon CA-M-re hajazó Realan E-D5 házam. Ennek a tetejébe lehetett rakni gyárilag a 120-as ventit, aminek egy külön tartója volt, így nem a ház tetejéhez kellett fogatni.Én nem igazán tapasztaltam a Duracellm... által említett rezgést. Sokkal inkább a perforáció okozta fura zaj volt a problémásabb, de az se olyan vészes 1000 rpm alatt. Nekem Alpenföhn Wing Boost venti volt. A ház aljába meg TY-147A.
Ráadásul hasonló konfig volt benne, intel cpu meg 1050 Ti LP kártya.
-
törölt tag
válasz
Szerintem nem indokolt a 140-es, átlag alatti nyomást hoz, és relatíve alacsony légszállítást kis fordulatszámon ebben a környezetben ÉS sokkal nagyobb választék van jól sikerült 120mm-es ventilátorból.
Viszont ami könnyen szopó ágra viheti a dolgot: úgy felszerelni, hogy ne rázza a házat (az aluban nagy sebességgel terjednek tova a rezgések, és szinte nulla csillapítása van) de azért légzáróan illeszkedjen a pereme a fedlaphoz, hogy azt a szerény nyomást ne engedje el.
Mindenképpen számolj rá még most pár mm-t a belógásra, mielőtt nekiállsz szétvágni.Én mindig elrontom a bulit, ezért leírom hogy 99%-hogy valahol nem lesz teljesen fasza, mert nem elég masszív a ház, így azt tanácsolom hogy ne csináld.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 5 3600 ( Külön is eladó )
- GIGABYTE Z390 AORUS MASTER WiFi Alaplap
- MINDIG VAN ÚJ és Jönnek MÉG! - 1GB (13db) - 2GB (13db) - 512MB (0db) DDR2 RAM-ok (és Kitek)
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest