- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- Macrodroid
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Nem gondoltam volna, meglepő. Nekem úgy lenne logikus, ha a kinti (hűvösebb) levegőt szívja be, akkor hatékonyabb.
Mindenesetre a Metis szerintem úgy lenne igazán frankó, ha csak sfx tápot fogadna és elöl kialakítottak volna egy légbefúvó helyet, így könnyebben lehetne kereszthuzatot csinálni. Nem beszélve arról, hogy fent még rácsozás sincsen. Nem csoda, hogy mindenki furkálja össze vissza
Ma nekem is megérkezett, egész korrekt kuckó, az sfx átalakítót már be is csavaroztam, aztán a többi szépen sorjában
csak jönne már meg a vevő a gépemre
Amúgy eléggé ki lesz számolva a keret, procit és a ramot használtan veszem, Alpenföhn ben nevis hűtőt néztem ki, nem egy drága példány és sokan dicsérik is, de lehet első körben az intel gyári hűtőjével próbálkoznék. Arról van tapasztalat? alap órajelen/terhelésen is hallani valamit? net, YT, filmezés, semmi komoly.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini-ITX
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Spórolós topik
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged