- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Nem gondoltam volna, meglepő. Nekem úgy lenne logikus, ha a kinti (hűvösebb) levegőt szívja be, akkor hatékonyabb.
Mindenesetre a Metis szerintem úgy lenne igazán frankó, ha csak sfx tápot fogadna és elöl kialakítottak volna egy légbefúvó helyet, így könnyebben lehetne kereszthuzatot csinálni. Nem beszélve arról, hogy fent még rácsozás sincsen. Nem csoda, hogy mindenki furkálja össze vissza
Ma nekem is megérkezett, egész korrekt kuckó, az sfx átalakítót már be is csavaroztam, aztán a többi szépen sorjában
csak jönne már meg a vevő a gépemre
Amúgy eléggé ki lesz számolva a keret, procit és a ramot használtan veszem, Alpenföhn ben nevis hűtőt néztem ki, nem egy drága példány és sokan dicsérik is, de lehet első körben az intel gyári hűtőjével próbálkoznék. Arról van tapasztalat? alap órajelen/terhelésen is hallani valamit? net, YT, filmezés, semmi komoly.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Óra topik
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- TCL LCD és LED TV-k
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- 1MII B03PRO+ Receiver, Transmitter LDAC
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest