Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
Nem gondoltam volna, meglepő. Nekem úgy lenne logikus, ha a kinti (hűvösebb) levegőt szívja be, akkor hatékonyabb.
Mindenesetre a Metis szerintem úgy lenne igazán frankó, ha csak sfx tápot fogadna és elöl kialakítottak volna egy légbefúvó helyet, így könnyebben lehetne kereszthuzatot csinálni. Nem beszélve arról, hogy fent még rácsozás sincsen. Nem csoda, hogy mindenki furkálja össze vissza

Ma nekem is megérkezett, egész korrekt kuckó, az sfx átalakítót már be is csavaroztam, aztán a többi szépen sorjában
csak jönne már meg a vevő a gépemre 
Amúgy eléggé ki lesz számolva a keret, procit és a ramot használtan veszem, Alpenföhn ben nevis hűtőt néztem ki, nem egy drága példány és sokan dicsérik is, de lehet első körben az intel gyári hűtőjével próbálkoznék. Arról van tapasztalat? alap órajelen/terhelésen is hallani valamit? net, YT, filmezés, semmi komoly.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- MSI A78-G41 PC Mate (MS-7793) AMD FM2+ alaplap
- HyperX Fury DDR4 - 3200 - CL16 - 16GB RAM (8GB x 2) RGB
- ROG STRIX B660-F GAMING WIFI
- Új, bontatlan Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28 RGB KIT XMP - 2 év bolti garival! -
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Bomba ár! HP 250 G7 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" HD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- LG 43NANO763QA 108 cm / 43 4K UHD NanoCell Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi