- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Leginkább "szépészeti" javaslataim lennének:
A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. ->
A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg.
"Simán" (www nélkül) sajna nem jön be az oldal, ne legyen ebből később félreértés. Meg szvsz így szebb."Integrált CPU-val rendelkező alaplapok:- SiS 662 / Intel 945GC"... ->
Integrált CPU-val rendelkező alaplapok:
- SiS 662 / Intel 945GC......Zotac IONITX-G-E Intel NM10 chipset + Intel Atom proci: második... ->
...Zotac IONITX-G-E
- Intel NM10 chipset + Intel Atom proci: második...Gammer ->
Gamer- PicoPSU ... passzív hűtésű... - inkább valahogy úgy írnám hogy hűtéssel nem rendelkező/azt nem igénylő, ezért néma példányok. Legalábbis nekem a passzív hűtés kifejezésről bordák ugranak be, az meg itt ugye nincs.
PicoPSU ... általában egy sata és egy molex csatlakozóval vannak ellátva, de ezen felül rendelkeznek egy csatlakozóval mely segítségével további egy-egy Pata-Sata eszközt tudnak ellátni. - ezt a csatlakozót nem tudom hová tenni, mire gondoltatok?
De ezek nélkül is korrekt hsz.
-
user137
őstag
zodo: mivel beágyazott rendszerekkel nem foglalkozunk a tupikban illetve atöbség nem jártas benne így csupán érdekesség képen fel let hozva.
mester, helyesírásellenőrző vajommí?? 7 hiba 1 mondatban?az összeszedés sztm korrekt
, a világ összes infóját úgysem lehet leírni egy topiknyitóban. esetleg, ha nem tűnik reklámnak, megengedhetnénk egy Kedvenc Boltot kiírva, és egy-két mintakonfigot. Pont az a baj a kisgépekkel, h sok vele a kompromisszum, a "pont nem fér be", és nem lehet ész nélkül vásárolni, mint egy ATXnél. Akinek "első hozzászólás" igénye van, az mintakonfigot keres(het) leginkább, itthon kapható megoldásokkal, tehát ezt jó lenne ajánlani is.
1. HTPC
* Antec Fusion Remote, Silverstone GD04 és barátai?
=> igazából link a HTPC topikba.2. Gamer
* SG05 + 1156 alaplap (Intel, Zotac, Gigabyte) + Shuriken + egy jó halk dual slot VGA jó lenne gamer kockának, és kb verhetetlen árban
*(esetleg ugyanez S775 alapon).3. MiniPC
* Asrock ION 330
* Silverstone LC12 120W (ne lenne ilyen drága...), vmi ITX, Big Shuriken ..
egyéb csendes, kendács-mentes kipróbált halk(!) konfig? Esetleg jól működő Atomos megoldások, képekkel?4. NAS
én má linkeltem egyet, habár a háza ocsmány voltide az Intel D510MO sztm a messze legjobb (legolcsóbb) megoldás, esetleg egy PCI RAID kártyával. Háznak a Fractal Design tűnik a legjobbnak a kompatibilis méretben, még ha nem is tökéletes.
-
zodo
nagyúr
Értem.
Abból gondoltam, hátha betéved egy olyan felhasználó (bár kétlem) aki ilyen "beágyazott rendszerek" iránt érdeklődik.Pl.: Hozzászólók egy ilyen jellegű ph-s hírhez máris lehurrognak, hogy merészelem megszólni a több darab, soros portot a lapon.
Link
Hiába próbálom győzködni őket, hogy már nem divat!
(#3130) toldy
Sejtettem, minimal modding.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS blog: Ideális olcsó utazós gép lett az új Vivobook S14
- Trollok komolyan
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Óvodások homokozója
- EA Sports WRC '23
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged