Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kisza25

félisten

válasz #16939776 #29752 üzenetére

Na gyorsban összehajigáltam, hogy egyáltalán minden működik-e, új a táp (Super Flower FX 450) a lap (MSI B85I Gaming) és a proci (i5-4460),
    jó hír (nekem) működik :D
    Nos annak aki szép rendezett belsejű gépet szeretne összerakni, ezt a lapot nem ajánlom.
    A lap nagyon szép, de nagyon rossz helyre rakták a csatlakozókat, a 8-as power csatlakozó középre fel, jobbra mellé a PWR HDD reset....csatlakozó :F jobbra az atx power (ez még elmegy de az előző 2 :W )
    na mindegy ha stabil lesz a cucc nem érdekel, de szépen kábelezni nem tuom, hogy hogyan fogom, jelenleg ötletem sincs :(
    a 3pines ventit nem sikerült szabályoznom benne, de a PWM ventiket nagyon jól be lehet biosban állítani hőmérséklet fügvényében.
    nonK tuningra sem leltem eddig a biosban, kicsit bonyolultra sikeredett, pedig már pár biosban turkáltam az elmúlt 18 éveben, amúgy mire lennél kíváncsi?:P
    Legalább a részletekre figyeltek (na nem a csatlakozóknál)

Ezt a kupit rosszat fogok álmodni:D

• HookR

addikt

válasz #16939776 #29752 üzenetére

"Általad linkelt képen jó egy 10-12mm-t előrébb vannak a szlozok, és a képen kb ennyi a hely az audio részleg csatlakozói és a venti között."
    Az Asus Z97I Plus és Z170I Pro Gaming lapokon ugyanott van a CPU- és memóriafoglalat, így ez a kép szolgálhat viszonyításul. Még ha a venti nem is férne el a hűtő és a ház hátfala között, akkor is átteheti a memóriák fölé, vagy akár el is hagyhatja, hogy csak a középre helyezett venti szellőztessen.

"de a Wi-Fi pont gátolja a hátsó ventit."
    A méretezett rajzon a hűtő aljától 33mm-re van a venti alja. Ehhez jön még a proci tetejének alaplapi nyáktól való távolsága (ami jellemzően közel 8 mm, de mivel itt nem a hűtő magasságát kell méretezni és a nyák a hűtő leszorításának hatására meghajlik, vegyük 7mm-nek). Ezen a képen max olyan 2mm a különbség a Wi-Fi dobozolása az audiocsatlakozóké között, mely utóbbi ~35mm magas a nyákhoz viszonyítva. Tehát már az alapértelmezett venti pozíció esetén is elvileg kell legyen ~3mm közöttük.
    Ráadásul a venti magasságát tetszőlegesen lehet állítani attól függően, hogy a rögzítődrót mely lamellák közé kerül beakasztásra, ezért pláne nem látom a problémát.

Új hozzászólás Aktív témák