Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mattanyahu

tag

válasz HookR #11700 üzenetére

őszintén szólva igazán nekem egyik se tetszik
    talán az em-142, de abba se megy szabvány táp
    én meg használom rendesen a diszkrét vga-t (munka, játék), szóval 300w minimum kell
    csak kiválogattam az érdekesebbeket hátha fölkelti valaki figyelmét :)

• batagy

őstag

válasz HookR #11700 üzenetére

Szia!

Én nem szánnám modding alapnak (értsd nem akarok moddolni), de a belső elrendezéssel se vagyok teljesen elégedett. Éppenséggel a fényképekről nem látok teljesen mindent a belsőről. Az Emko EM-111 csak azért tetszett meg, mert 2 db 5.25"-ös cuccot bele lehet tenni. De a hátránya, hogy a venti elrendezés nem tetszik, és nekem kevés az 1 db PCI bővítőhely is.

Én olyan mini-ITX házban gondolkozok, ami:
    - 12 cm-es venti legyen elől vagy hátul, hosszanti irányban áramoljon a levegő.
    - legalább 2 PCI hely.
    - 1 db 5.25"-ös hely kell a DVD olvasónak.
    - 1 db 3.5"-ös vinyót igazából Scythe Quiet Drive-ba helyezem (csendesítés miatt), ami egy 5.25"-ös eszköz igazából, és hát a legnehezebben megoldható igény, hogy ez a Scythe Quiet Drive ráadásul úgy legyen elhelyezve, hogy a levegő körülötte áramoljon.
    - Táp Pico vagy paneltáp lenne külső adapterrel.

Igazándiból a Lian Li Q11 nagyon tetszik, azt nézegetem egy ideje. Azon gondolkoztam, hogyha rendes ATX tápot nem tennék bele, azon a vinyó tartó lapon elférne-e az 5.25-ös Scythe Quiet Drive...? Ahogy számoltam, a Scythe Quiet Drive 145x198mm-es. A Lian Li Q11 mélysége 260 mm, ebben az irányban necces, de talán belefér. A Q11 szélessége 200 mm. Nem tudom hogy a vinyó így magasságban felér-e az alaplapig, de ha igen, akkor a 200 mm-ből le kell vonni az alaplap vastagságát a bordával és csatlakozókkal együtt, szóval az se tűnik egyszerűnek. És még a levegő se fogja teljesen átjárni, hacsaknem még magasabbra helyezem a házban, amennyiben elfér.

Új hozzászólás Aktív témák