- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz
tomi0128 #18582 üzenetére
Mivel VGA nem lesz csak integrált én a helyedben inkább egy ilyesmi még kisebb házat néznék.
Adnak hozzá paneltápot is, ami kiszolgálja a gépet. Így csak a processzorhűtő és a winchester a zajforrás, más nem mozog a gépben. Procihűtőt is lehet olcsón szerezni bele és akkor marha halk lesz. Igaz lehet kicsit drágábban jönnél ki, de a lapon esetleg tudnál spórolni vagy a ramon, mert szerintem elég 4GB egyenlőre. -
Grave_444
nagyúr
-
Grave_444
nagyúr
Hali!
Végre összeraktam az egész gépet és a Scythe Shuriken Rev. B hűtőhöz hozzáér a vga.
Holnap lehet szétszedem az egész gépet és megpróbálom máshogy felrakni a hűtőt...
Ha nem sikerül és prespán lemezt rakok közé nem lesz baja semminek?Tudtok ajánlani hasonló procihűtőt, ami max 80mm magas és ezen a lapon elférne? Alap órajelű I5 3470-re lesz, nem kell komoly drága hűtő.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
superTibcsi #18158 üzenetére
Parancsolj nekem is ilyen van.
Ennyi pénzért nagyon megéri, talán ez a legkisebb Mini-ITX ház, amibe gamer vga is tehető és elég erős konfigot össze lehet rakni benne.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
saturn27 #17995 üzenetére
Én nem szerettem a CM Elite 120-at, ugyanolyan halk a mostani SFX tápom, mint a Corsair HX450, ez a Be Quiet SFX 300/350-re is igaz. Az SG05 ennyi pénzért best buy, akárki akármit mond.
Én anno 38-ba vettem Silverstone SFX 450W-os táppal, igaz a táp bolti ára most is 27K. -
-
Grave_444
nagyúr
válasz
viperabácsi #17891 üzenetére
Szerintem nem sokkal drágább egy Mini-ITX konfig se ha nem kell vízhűtés stb..
-
Grave_444
nagyúr
válasz
RudiSteel #17274 üzenetére
Nem olyan kicsi az a ház simán lehet bele normális procihűtőt tenni. Szerintem a tápegység hangos benne, azt kéne cserélned.. Vedd le a procihűtő fordulatát minimálisra és ha úgy is hangos a gép egyértelmű mitől.
Mielőtt tudnád pontosan mit kell cserélni fölösleges új hűtőn gondolkodni. -
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Arthuro_Adam #16400 üzenetére
Várjuk a képeket.
Én is A10-5700-on és azon az antec házon gondolkodok. Pár játékot is írhatnál, amikkel majd kipróbálod.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Arthuro_Adam #16152 üzenetére
Én is erősen gondolkodok azon a procin és az Antec házon is.
HookR Te milyen tápot, külső adaptert és procihűtőt ajánlanál hozzá? Tuning nem lenne és minél olcsóbban szeretném megúszni.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
#25954560 #16116 üzenetére
Az a baj, hogy komolyabb játék után már nem szellőzik ki rendesen a ház és a lap 38-40fokos marad, a proci meg nem hűl le 45-48 fok alá. Sóval ha reggel játszok fél órát estig ilyen hőmérsékleten megy a gép.
Talán veszek egy ilyen hűtőt, esetleg ezt. Alap órajelen kell csak hűtenie halkan egy I5 2300-at. -
Grave_444
nagyúr
Silverstone SG05-ben érdemes lenne a tápot megfordítani, hogy felülről szívja a levegőt?
Most ventivel lefele van, hogy mégis valami kiszívja a meleget a házból. -
Grave_444
nagyúr
Ha már itt tartunk az A10 5800K-ban van a legerősebb integrált vga igaz?
Tehát ha ilyesmi gépet akarok, amin régebbi játékok azért mennek, esetleg pár újabb is lowon-mediumon akkor még várnom kell egy olyanra ami nem 100W-ot eszik és hűvös? -
Grave_444
nagyúr
válasz
Mattanyahu #15677 üzenetére
Én sem értem minek rá az a pci-e 1x slot.
Mondjuk úgy meg túl olcsó lenne.. -
Grave_444
nagyúr
Tudnátok ajánlani olyan házat, amihez picopsu vagy paneltáp kell és minél kisebb?
DVD meghajtó nem kéne bele, esetleg egy low profile-os vga menne bele. -
Grave_444
nagyúr
Hali!
Én is Elite 120-ról váltottam SG05-re főleg a még kisebb méret miatt.
Nem bántam meg, megéri az árát. 450W-os verziót vettem, nagyon halk a táp.
A ház jól szellőzik, elég a gyári első venti.
Saját képeket küldhetek ha kell.Nem utolsó szempont, hogy ennél kisebb minőségi nem igen van, ezért nem kell azon törnöm a fejem mi lesz a következő. Azt mondják, akkor vettél jó házat, ha nem gondolkodsz rajta egyből mi lesz a következő.
-
Grave_444
nagyúr
-
Grave_444
nagyúr
Valakinek nincs eladó SFX-ATX átalakítója?
-
Grave_444
nagyúr
válasz
bigdady #14377 üzenetére
Elég neki a 120W, össz vissza ha 70-80-at eszik.
A gépházhoz kapod a 120-as paneltápot + neked kell hozzá venend hálózati adaptert.
Ez hasonló vagy ugyanolyan kábel, mint ami a laptopokhoz van.
[link] jobb oldalra kell bedugni.
A középső a paneltáp arra kell rádugni a kábeleket és összekötni az alaplappal, ssd-vel. -
Grave_444
nagyúr
Ha valaki minőségi bivaly erős SFX tápot keres, annak ajánlom figyelmébe a hirdetésem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Autós topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Microsoft Excel topic
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY Renegade 32GB (2x16GB) DDR5 6400MHz KF564C32RSK2-32
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged