- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #19846 üzenetére
160W-os picoPSU lenne kicsit moddolva (CPU tápkábel külön kihozva).
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #19842 üzenetére
Ekkora elég lenne a célra: [link]
Asztali munkaállomás 256GB-os SSD-vel.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #19840 üzenetére
Persze, én is ilyen gépet raknék össze, de kisebb házba.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #19838 üzenetére
Nehéz szülés volt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Grave_444 #19825 üzenetére
Tehát nem jók HookR által linkelt házhoz.
Ilyesmi kell oda, de ezeknél még a nyitó gomb helye sem mindegy. Bár ahogy látom annál a háznál nincs is átvezetve a gomb.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #19515 üzenetére
Ellenben, ha rákeresel erre: 90MB0H30-M0EAY5
Láthatod, hogy C2-et dobál ki a Google.Ez pedig nem C2: 90MB0H30-M0EAY0
Szerintem nem gáz rákérdezni egy webshopban vásárlás előtt, hogy milyen gyártói cikkszámú terméket takar az a cucc.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #19510 üzenetére
Normális webshopban ez fel van tüntetve. Ellenkező esetben simán rákérdezhetsz náluk emailben.
Deluxe-ot láttam korábban, most valamiért nincs a kínálatban.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Szerintem is inkább az alaplapot tehermentesítik ezekkel a 8 pólusú csatlakozókkal.
Emlékszem anno ASUS Rampage 3 Extreme lapomon két darab 8 pólusú tápcsatlakozón kapta a naftát a CPU. És ott akár mehetett 250W-ig is az áramfelvétel (folyékony nitrós tuningnál nem kizárt ekkora terhelés az alaplapon). -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #19502 üzenetére
Leírtam elég egyértelműen, hogyan tudod beazonosítani a C2 vagy nem C2-es lapot.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Elnéztél valamit, mert neki ISK100 van.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mattanyahu #19445 üzenetére
HP Microserver mióta ITX kategória?
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Sir Psycho #19426 üzenetére
Elég nagy baj az.
Intelék legalább ugyanúgy hívják az architektúrát és a processzort is. -
radi8tor
MODERÁTOR
Csak a dedikált hangkártya miatt érné meg az Impact lap, de állítólag sehol sincs még egy normális DAC-hoz képest, akinek meg ez fontos az DAC-al oldja meg a dolgot.
Arról nem beszélve mennyivel többet fogyaszt ez a lap a többinél.
(többletfogyasztás több hőkibocsájtást is eredményez, ami szintén nem kedvező egy mini-ITX házban) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #19417 üzenetére
Olvasd el ezt, mit javítottak C2-vel: [link]
(Intel logo rész alatti szöveg) -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Mercutio_ #19405 üzenetére
Fel szokták tüntetni az oldalon, ha C2-es valamint a gyártói cikkszáma is más a C2-es alaplapoknak.
A dobozán is biztos megtalálható ez az infó, mondjuk átvétel előtt célszerű megnézni.sg22: Asus Z87I-PRO C2 - 90MB0H30-M0EAY5
Szóval a tied C2-es lesz.A sima amúgy ilyen:
Asus Z87I-PRO - 90MB0H30-M0EAY0 -
radi8tor
MODERÁTOR
Kanyarodjunk vissza.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
Pista0001 #19190 üzenetére
Akinek 280X kell az úgyis nagyobb házba rakja vagy ráköti a vízhálózatra.
Jaja tudom, hogy azoknak a kártyáknak csak ekkora NYÁK-ja van, ezért adott volt, hogy kihoznak ilyen mini szörnyeteget is. Akár simán lehetne 2 szintű NYÁK is a VGA-kon, csak az nem túl stabil megoldás. -
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
viperabácsi #19086 üzenetére
Deluxe jobb (gyorsabb WiFi-vel rendelkezik). Olvass utána a WiFi szabványoknak.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Plz ne beszéljünk piacos témákról itt.
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz
#25954560 #18782 üzenetére
Láttam hasonlót passzív házban, az életképes megoldás, de sajnos nem minden monitor hátuljára lehet VESA rendszerű házakat felszerelni. Pl a mi Dell monitorunknak is olyan a tartója, hogy csak akkor vannak VESA furatok, ha leszedem az asztali tartót.. Annak meg nem sok haszna lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged