- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
Az jó fajta, nekem is az van egy ideje.
Szerintem se fontos a nagy mennyiségben felvitt paszta, mert akkor meg amiatt nem lesz jó a hűtés ahogy &rew is mondja.
Én kb. a gyári amd hűtő pasztázásának mintájára szoktam megkenni a procit mx2-el csak kicsit nagyobb kockában.
kb. a proci sapka szélétől 3 mm hagyok szabadon, így mikor ráteszem a hűtőt, teljes egészében befedi a paszta.Amúgy nincs is venti az új proci bordán?
Imént azt írtam, hogy fejjel lefelé legyen a táp ahogy szállítják, de most mégis azt mondanám, hogy próbáld ki melyik a jobb megoldás.
, de tartom a véleményem, hogy az eredeti megoldás a hatásosabb.
(én tudtam, hogy neked meg van fordítva a tápod és nem a ventit akarod benne forgatni)Iginotus
Ramos topikban, minusz 1-2% -ot szoktam emlegetni a dc nélkül.
Szerintem ez olyan téma amit csak mérni lehet, de hétköznapi használat során még érzékelni sem. -
Iginotus
addikt
Ez a Foxconn G41S-K alaplap nekem is tetszik. Kár hogy csak egy memóriahelyes. Mennyire lenne lassabb a rendszer dual chenel nélkül?
Meg is van:"A korábban megtippelt 10% nagyjából bejött, de csak videó konvertáláskor. Mint látható, a játékok aligha profitálnak a nagyobb sávszélességből. A szintetikus memória tesztprogramok sem mutatták ennek ellenkezőjét, ott is a nagyságrendileg 10% volt a jellemző." -
szponzor
senior tag
Én próbáltam mindkét megoldást. HA fentről szív, akkor nekem halkabbnak tűnik a gép és hidegebb levegőt kap fentről a táp, viszont az alja melegszik. Ha lentről szív, akkor melegebb levegőt kap, viszont a gépben 2-3 fokkal hűvösebb a helyzet. Ha meglesz az új chipsethűtőm, akkor szerintem visszafordítom a tápot, hogy fentről szívjon.
-
kisza25
félisten
-
toldy
őstag
No, van kis gond, ha megjön a kártya akkor szét kell szednem és újra kell pasztáznom, úgytűnik keveset raktam rá és megszárad(t) ezért alkalomról-alkalomra melegebb pár fokkal.
Egy kérdés, a hatékönyabb hő elvezetéshez szerintetek érdemes lenne megfordítani a tápot, hogy a bordáról szívjon?
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
gyere át a lap topikjába és oda leírom,
egyből 4Ghzahhoz nekem kellett egy pár óra kísérletezés, de leírom szívesen
-
kisza25
félisten
ha idle módban lett telepítve akkor nem indul el ahci-vel,
ha a nem-et választod akkor mi van?
ET6-al azzal nekem sem mentek ezek az előre beállított tuningok, pedig biosból 4,4Ghz-ig jutottam
amúgy utólag is be lehet állítani AHCI-t csak trükkösen -
zodo
nagyúr
Én mindig újra húztam a rendszert, ha úgy alakult.
Valami rémlett, hogy megoldható némi varázslással a win feltámasztás, de most meglepődtem.Az a pár fok különbség, nem sok szerintem.
Sok sikert a hétvégi tesztekhez, ismerkedéshez.Nálam még csak a szoftverek telepítése zajlik, mert csak tegnap este álltam neki a hardver cseréknek. (Adatlap módosítva)
Nekem is nagyon tetszik, bár volt, hogy szívatott a venti szabályzás témakör, de már megoldódott. Hétvégén én is bele vetem magam a gép lelkébe, ha lesz rá időm. -
zodo
nagyúr
-
zodo
nagyúr
Tápról semmi infóm, használt gépként vettem itt a Ph-n, de nem mai darab az tuti.
Faragjam bele a Delta 300W Sfx tápot?Köszi, remélem, hogy jó lesz, mert megint egy zsák pénz kidobtam érte.
Az jó, kb. nekem is keddre érkezik meg a memóriám, ha minden jó megy.
Beszámolásról csak annyit, hogy majd a blogomba írok valamit.Hogy-hogy "vga-t leszámítva" ?
Nem is lesz benne vagy ? -
-
kisza25
félisten
pedig ott van CPU support alatt
ha még így se menne
van is egy pár mushkin a listán -
zodo
nagyúr
Sapphire IPC-AM3DD785G lap nekem valahogy nem tetszik (Elnézést érte!) ,de olyan Inteles és ezért szóba se került. Igen, kb. egy árban vannak.
Asus sem tökéletes, de talán a legjobb amit vehetek, még ha nincs is szükségem a felsorolt plusz szolgáltatásokra.
Talán két hetet még kihúzok valahogy a vásárlásig, hátha befut némi infó az új Minix-ről, de ha nem lesz más választás akkor marad az Asus, egyelőre.Kérdéses még, hogy beruházzak 4GB memóriába vagy maradjak a 2-nél ill. azok órajelei.
Ennek még utána járok, mert nálam csak játékokhoz kellhet egy kis plusz memória, ha kell egyáltalán. -
GerykO
aktív tag
Nem is tudom. Jobban belegondolva, csak azért gondolkodtam ide-s ezközökben, mert van 2 vinyóm, plusz dvd-író. Aztán kicsit utánaolvasva rá kellett jönnöm hiába egy raid kártya vezérli az ide/sata ezközt, azokat raidbe nem tudnám kötni. Mivel NAS funkciót is bíznék rá, kapásból 2x2TB lenne raid0-ban, valami 5400-es vinyóval(hang miatt, raid ezt minimum kompenzálná), aztán igény/pénz esetén bővülne. DVD ekkora tár mellett nem kéne(csak telepítéshez/vagy használom hálozaton keresztül). De mivel 24/7ben menne itt nagyon fontos lenne a fogyasztás/hőtermelés! Már csak az a kérdés, mekkora proci teljesítmény kell a torrent-kliens melletti NAS szolgáltatáshoz? És ha a tv-tunerrel time-shiftinget használom, azt meghajtaná-e mondjuk egy atom proci? Vagy Athlon2 x2 260u-t lehet-e tovább alulfeszelni?
-
HookR
addikt
i3-530-nak jobb a teljesítmény/fogyasztás aránya; az azt támogató programokban (pl. médiakódoló) előnnyel indul néhány plusz utasításkészlet révén (SSSE3, SSE4.1, SSE4.2); több tartalék rejlik benne tuning esetén; a H55N-USB3 deszkán eggyel több a SATA csatlakozó. Ha nincs feltétlenül szükséged 4-6 magra, mindennapi használatra talán ez tűnik előnyösebb választásnak.
AM3 foglalatba ellenben később akár 6 magos processzort is bepattinthatsz (ez csak akkor szempont, ha a sok magot kihasználó alkalmazást futtatsz, vagy fogsz a jövőben) és nem kell költened másik CPU hűtőre.
Mivel drámai különbség nincs a két variáció között, válaszd azt, amelyikkel anyagilag jobban jársz, és gyűjts valamilyen kisebb SSD-re rendszernek. Pl. ha egy kétmagosított Sempron 140-nel még az is kijönne a költségvetésből, akkor nem is kérdés melyik a legkiegyensúlyozottabb konfiguráció.
-
zodo
nagyúr
Tegnap este, már nálam is beindult a kisördög.
Őszintén szóval, sok rosszat olvastam tőled is és user137-től is a Zotac-ról, így egyértelmű a váltás, ha megteheted.
Mivel hiánycikk, szerintem jó áron kínálod.
(#4362) HookR
Én is az Asus-ra költenék.
Jetway nekem is jobban tetszik, de Usa webshopokban ~200 dodo akkor az itthon tuti, hogy több lesz, mint 40 ezer.Ha toldy nem adná el a megunt Asus-át akkor az én Jetway lapomat fel tudom ajánlani, ha érdekel.
-
Osibaa
senior tag
Az Antec házak is "könyv alakúak", slim ODD-t és HDD-t fogadnak. Ezek mind felárat jelentenének az eredeti konfighoz képest és nem vagyok biztos benne, hogy annyival nagyobb a hozzáadott értékük. Pláne úgy, hogy 6 méterre lesz a gép a kanapétól (kevésbé hallatszanak a gépzajok, nem úgy mint nálam 2,5 méterről). De majd felvázolom neki ezt a lehetőséget is, köszi.
Azt látom, hogy a házzal nem vagytok kibékülve!
-
Bird
addikt
Phu ez nagyon állatul néz ki!
Akkor ezek szerint kontakthiba, az ilyet meglehetősen nehéz kideríteni
Más: Ma megnéztem az Elit Alakulat 1-5 részét 1080p felbontásban... Hát nagyon ott van ez a mini-itx rendszer! Kiváncsi voltam a hőfokokra is.. 5 óra nyüstölés után 45 fokot mértem, amin meglepődtem, tényleg cool a ház szellőzése.
-
Osibaa
senior tag
Ez egy teljesen érthetetlen történet, pláne, hogy mindkét Zotac alaplapnál ugyanaz az "érintkezési" probléma merül fel.
Nekem is folyamatosan mocorog az agyamban a csere, rákaptam a videókódolásra és annyira nem tetszik, hogy egy kétmenetes dvdrip 8-10 óra, egy BDRip pedig 3-4 napnál kezdődik (ugyanannyi mindkét gépemen). De nincs szívem feláldozni az ION videólejátszó képességét és csendességét. Gondolkodtam egy Core2 Quad-on is, hogy bevágom a lakás túlsó végén egy sarokba, aztán hadd zümmögjön magának. Még nem döntöttem.
-
Bird
addikt
Az alaplapod leírásában megtalálod az alaplapi ATX konektor leírását, hol melyik lábon, milyen feszültségszinteknek kell lenniük. Fogod a multimetert bekapcsolod egyenáram mérésre, a feketét a GND-hez érinted a pirosat pedig ahhoz lábhoz amiről feszültésget szeretnél mérni... Ezzel leelenőrizheted, hogy a tápegység hozza-e azt amit a leírásban hoznia kell!!!
-
toldy
őstag
Bocsi, teloról frissítettem és újra elküldte. Egyre biztosabb vagyok a váltáson.
Gyors kérdés: nem indul ( nem add képet) a tünetek: bekapcs, minden venti ép hogy forog, kikapcs kábelek átmozgatása bekapcs minden venti maxon pörög illetve ezzek kombinációjával a táp venti vagy pörög vagy nem. lehet hogy táp?
-
zodo
nagyúr
Ramok már ddr3-ok ezen a lapon. Nekem csak 2-es van.
Wifi-re nincs szükségem.Akkor semmi, újdonság.
(#4306) Bird
Ez nem a HTPC topik, de jól hangzik a konfig és a ház sem rossz.
-
3P
tag
Hát olyan 1,5 vagy 2 TB-os HDD tennék bele 1 db-ot. Optikainak meg vélehtően egy slim DVD-t tennék. De ez csak a windows telepítés miatt kellene. Ha nem kell Windows telepítéshez DVD akkor az sem kell.
Azért akarok teljesen passziv ázat mert a nappaliban lenne és golyton menne. És semmi azaz tényleg semmi hangot nem szeretnék. -
Osibaa
senior tag
Én így számolnék: alaplap: 25W, proci: 45W, HDD: 2,5W, RAM: 5W, + ventik, + USB kütyük. Szal szerintem a 80W-os táp nem elég, arról nem beszélve, hogy egyrészt a tápnak sem jó, ha a 100%-os terhelésen megy, másrészt a fene se tudja a cuccok melyik ágat és milyen mértékben terhelik. PicoPSU-n gondolkozol? Szerintem egy 120W-os lenne a megfelelő.
-
Pirate82
csendes tag
Na ez eddig a legjobb leosztás.
De a hűtőjét nem tudom láttad-e a VGA-nak nem egy kisméretü pár link képekben.Nem tudom befér ez így a silverstoneba?
Szerintetek a maradék cuccért mennyit lehetne kérni reálisan ami a gépben marad plusz egy linkworld ház 420W táppal plusz még egy 250GB vinyóm is van? -
Pirate82
csendes tag
A jelenlegi konfigom
Alaplap: Gigabyte MA785GM-US2H
Proci: AMD Athlon 2 X2 255 3,1GHz
Ram: 4GB Kingmax DDR2 800MHz
VGA: Gainward 9600GT 1GB (ennek lecseréltem a gyári hütőjét egy Artic coolonig twin turbóra így már hül is rendesen)
HDD: 500GB WD Caviar green
OD: Asus DVDNagyábol ez az amitől meg kéne szabadulni és ennek a helyére akarnám az ITX-et a dolgok átpakolgatásán meg azért gondolkodom hátha kicsit olcsóbban meg tudom úszni.
A felbontás amit használok 1440*900 ezen futtatok mindent -
Pirate82
csendes tag
Szia toldy akkor marad a sg05 viszont a konfigon ennyit nem akarok változtatni csak örülök ha nem kell vennem pl memóriát amit átrakhatok a másik gépemből. Még azon is gondolkodtam van egy 500 vinyóm és amellé teszek mégegyet. Esetleg ha intel alaplap helyett egy jó amd-s lenne akkor procit se kéne vennem
Az sg05 ben így még kell tápot cserélni vagy az maradhat? Vagy ahogy szponzor mondta érdemesebb egy 350w-os? Mert akkor már kezd a horror kategóriához közelíteni.Jah és sry a sok variálásért
-
törölt tag
Mindenkinek köszönöm a segítséget, elvileg a héten lesz új processzor, ram. remélem kiderül mi lesz a hunyó.
Már összeraktam 100+ konfigot és láttam pár furcsaságot,
amikor ez kiderült, akkor nekiálltam fetrengeni a röhögéstől. ITX-es lap 1KW?Linpac 15x lement, most prime és ortos küzd. a Memtest 48 órát ment (60PASS)...
-
Bird
addikt
Én sem gondoltam volna, hogy ennyire életképes lesz a dolog...
A killa-n nagyon csodálkoztam... Azt mondják az még az ION1-et is megfekteti... Bár ezt lehet, hogy rosszul tudom! Én sem Atomot akartam, de a H55 árban (nem) kicsit lett volna erőős nekem
Eddig XBOX1-el nyomtam az XBMC-t... Azért sajnálom, hogy megkellett válnom tőle, de sajnos már a legújabb xvidek is akadoztak full képernyőn... Hiába csak egy P3, 64 Mega Rammal... Jól kiszolgált és sok örömet okozott
Este akkor jönnek majd a képek!
-
törölt tag
Az elsőt (1.) a itt vettem a PH-n, annak el volt verve a ST-BY5V-os része.
amit kaptam cserébe lap( 2.) az nagy nehezen elindult, élt 3 órát.
A mostani lap (3.) elindul az 1K táppal.
A memóriát használom, hibátlan, a tápokat is azok is hibátlanok.
Alex123: valami hasonló lesz, veszek egy E8400-at és kipróbálom azzal.
Az (Quiet) konfigombol nem fogom kivenni, nem akarok kockáztatni.
Olyan, proci van benne ami 1V-alatt bírja a 3Ghz-s tempót. -
törölt tag
A foglalat tiszta, és szép rendben vannak a lábal is. A CPU-t áttakarítottam 96%-os alkohollal ALAPOSAN, mielőtt beleraktam.
Memória nélkül nem csipogja a 3 hosszút ha nem az 1KW-os táp van rajta.
Olyan mintha közbeszólna a túl-áram-védelme a tápoknakak.
kicserélem a processzort...más ötletem nincs.
-
törölt tag
-
Osibaa
senior tag
Nem vagyok olvasott a témában, de szvsz nem várható még a következő pár évben, hogy az 1080p-nél nagyobb felbontású videók hódító útjukra indulnának. Ehhez mind a nagyobb felbontású megjelenítőknél (TV, projektor) el kellene érniük egy költséghatékony gyártási szintet, mind az adathordozókban kukázni kellene a Bluerayt. Szerintem amíg a full HD tévék és Bluray filmek tömegesen nem terjednek el (az életciklusuk nem fut ki), addig nem fogják erőltetni (sőt inkább visszatartják) a gyártók a felbontásban való következő ugrást. Erre utal az is, hogy inkább a 3D felé mozdultak el. Szal szerintem ráérsz még emiatt fejleszteni.
-
Osibaa
senior tag
"bár én fsp vagy fortron tápot raknék bele"
Ez beugratós kérdés volt?
FSP = Fortron Source
Szerintem is jó a konfig, illetve én is komálom az FSP tápokat, de gyanítom User137 már kinézett valami drágaszágot, nem csak bedobott két márkát.
Psycho: az Asrock és Asus ION lapja is tudja a 4 natív SATA-t, csak az Intel NM10 chipsetesek ilyen ratyik
-
HookR
addikt
Nem az a céljuk, hogy eltolják, elhiheted.
(A mobiltelefonoknál ebben már nem vagyok olyan biztos
)
Bonyolult, összetett termékek fejlesztésénél ütközik ki igazán, hogy a tökéletesre törekedni lehet ugyan, de elérni soha. A kérdés csak az, hogy a fejlesztés mely fázisában kerül piacra, azaz az alkalmazott minőségbiztosítási módszerek által sikerült-e a hibákat olyan szintre mérsékelni, ami már nem befolyásolja érdemben a rendeltetésszerű használatot. Jó esetben a végfelhasználó ebből csak annyit lát, hogy miután megvette, az alaplap gond nélkül működik. Rosszabb esetben a gazdasági részleg/döntéshozó azt mondja, épp elég időt szántak fejlesztésre, ideje pénzt is keresni - függetlenül attól, hogy mit gondolnak erről a mérnökök.
Ez megnyilvánulhat kiforratlan BIOS-ban, újabb revíziók gyártásában, vagy szélsőséges esetben akár visszahívásban is.És nem, az ilyen hibák nem feltétlenül szembeötlőek azon mérnökök számára, akik bonyolultabb részproblémák megoldásában vannak elmélyülve, azok körül járnak a gondolataik.
Ezért is gondolom úgy, hogy még nem a végleges változatot küldték véleményezésre, csak kíváncsiak voltak egy független véleményre több szem többet lát alapon, mielőtt még sorozatgyártásba küldenék az alaplapot. -
HookR
addikt
"Érdekes az a táp csatlakozó."
Igen, a MINIX 890GX-USB3 20 tűs tápcsatlakozója mellett van egy kondenzátor, ami miatt nem tudta, csak félig rádugni az 'egybe 24 tűs' ATX csatlakozót. Tekintve, hogy a tápok többségénél levehető a plusz 4 tűs rész, illetve ha nagyon muszáj, lehet megfelelő hosszabbító kábelt használni, netán a meglévő csatlakozót házilag lecserélni, ez nem akkora gond.
Ellenben, hogy a 3 piciny alkatrész a nyákon a felfogató lemez alá került, amitől az meghajlott; illetve az alkalmazott a SODIMM slot-ok rögzítőmechanizmusa, melyekbe a processzor felől megdöntve kell a memóriákat behelyezni - mindezt pl. a már felszerelt Big Shuriken mellett -, nem túl szerencsés.
Remélhetőleg csak amolyan előszériás lapot kaptak, s az ehhez hasonló gikszereket a kereskedelmi forgalomba kerülő változaton már orvosolják.Lord Takeda (#4110):
Nem mindegy, hogy mit mérsz.
- A 208 mm az a külső, befoglaló méretek egyike, tehát ebből még minimum lejön a lemezvastagság kétszer (úgy 3mm).
- A VGA-dnak az csak a nyákhossza, vagy a hátlapi takarólemeznek a ház hátfalával érintkező oldalától számítva mérted? Ha csak a nyákot, akkor ismét levonhatsz vagy 2 mm-t.
- Ahogy látom a Lian-Li házaknál a spórolásból fakadó, visszatérő probléma a takarólemezek meghajlása, ugyanis a ház hátsó lemezén egyszerűen csak lukat vágnak, de nem nyomják be a ház belseje fele azt a részt, amibe a takarólemez alja belekapaszkodik. Ez is jelenthet 1-2mm-t és máris oda a 8mm különbözet.Tápcsatlakozó rövidítésén én is gondolkodtam. Elvileg házilag meg lehet úgy bütykölni, hogy a műanyag csatlakozó oldalát kicsit kifaragni, azon keresztül legyenek kivezetve a kábelek, de ezzel is csak a csatlakozón túllógó kábelek hosszát lehet megspórolni, a 10mm-es tápcsatit nem nagyon. Így is határeset.
-
Lord Takeda
csendes tag
Köszönöm, ez jó ötlet! Eddig nem láttam ezeket a házakat, bizonyára újak. Mostanában szerettem volna összerakni, de ahogy látom a PC-Q11 még nem kapható. A következő rendszerben gondolkodtam egyébként:
-300W táp
-Core i3-530
-Artic Cooling Freezer 7 LP
-Gigabyte H55N-USB3
-Radeon HD 5750 (mentő megoldás)Ami van:
-WD Raptor
-Asus Geforce 7900GT (Amíg nem kell jobbra cserélnem. RTS-et játszok szinte kizárólag, a Shogun 2: Total War-ra tuti upgrade-elnem kell majd.)A PC-Q07-ben tetszett a kompakt mérete. Ebben a fentebb említett konfiguráció nem ajánlott? Ennél melegebb modulokat nem terveztem beletenni. Mondjuk normál hosszú vga azért jó lett volna. A helymegtakarítás mellett azért szeretnék ilyen kis gépet építeni, hogy nem autóval költözés esetén is hordozható maradjon a konfiguráció.
-
Razermazer
őstag
Elég csinos kis házikó, de én a silverstone sg05-el maximálisan megvagyok elégedve főleg, hogy most fogom szétszedni darabokra, és viszem szintereztetni
madness. Aztán az egészet levizezem, megmodolom de szép is lesz
. Ez lesz a főgépem imádom a kis kompakt méretét, és azt hogy ilyen erős kis masina. Talán októberre kész is leszek vele az időhiány, és a pénzhiány miatt, egyszerre sajnos nem megy, a mindent megvásárolok izibe
. Mindenképpen jönnek fotók, mert durvára készítem el nagyon
.
-
Osibaa
senior tag
Ezt amúgy nem vágom miért gyenge a paneltáp 12V-os ága, mikor a bemeneti oldalon azt kapja dögivel, átalakítás nélkül nyomhatná ki magából. (Egyáltalán nem értek hozzá, biztos van rá valami fizikusról elnevezett törvény, de akkor se logikus.
) Valaki el tudná ezt úgy magyaráni, mint egy 12 éves gyereknek?
-
kazan23
aktív tag
toldy: nem kevés az a 4A a 12V-n?
Most komolyan, van valakinek IRL tapasztalata i3/i5+102/120/150/160W paneltáp téren?
Kicsit nyugtalanít a 4A x 12V = 48W a 73W TDP-re (+lap+hdd+ram...)
Ezzel biztosan elszaladna már:picoPSU-160-XTLehet, hogy csak én izgulom túl a bulit innen az asztal mögül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest