- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pirate82
csendes tag
Sziasztok
Ház csere előtt állok és érdeklne a Thermaltake armor a30 kuckóba milyen tápot érdemes beletenni? Ötleteket várok ti milyet tennétek bele. Én olyan 15.000 kötül szánok rá valami 500W környékit csak még a márkát nem sikerült eldöntenem. Meg feltéve ha a beépített ventikhez és a konfigomhoz elég az 500W!
Cpu: AMD Athlon II X2 255 3GHz
Alaplap: Gigabyte GA-MA785GM-US2H
RAM: 4Gb Kingmax DDR 2 800MHz
VGA: ATI Radeon HD 5600 1GbKöszi előre is a segítséget.
Üdv -
Pirate82
csendes tag
Sziasztok
tudom nem ide tartozik de azért mégis egy kis saját reklám hátha érdekel valakit.
Aspire 5710 eladóÜdv mindenkinek
-
Pirate82
csendes tag
Na ez eddig a legjobb leosztás.
De a hűtőjét nem tudom láttad-e a VGA-nak nem egy kisméretü pár link képekben.Nem tudom befér ez így a silverstoneba?
Szerintetek a maradék cuccért mennyit lehetne kérni reálisan ami a gépben marad plusz egy linkworld ház 420W táppal plusz még egy 250GB vinyóm is van? -
Pirate82
csendes tag
A jelenlegi konfigom
Alaplap: Gigabyte MA785GM-US2H
Proci: AMD Athlon 2 X2 255 3,1GHz
Ram: 4GB Kingmax DDR2 800MHz
VGA: Gainward 9600GT 1GB (ennek lecseréltem a gyári hütőjét egy Artic coolonig twin turbóra így már hül is rendesen)
HDD: 500GB WD Caviar green
OD: Asus DVDNagyábol ez az amitől meg kéne szabadulni és ennek a helyére akarnám az ITX-et a dolgok átpakolgatásán meg azért gondolkodom hátha kicsit olcsóbban meg tudom úszni.
A felbontás amit használok 1440*900 ezen futtatok mindent -
Pirate82
csendes tag
Szia toldy akkor marad a sg05 viszont a konfigon ennyit nem akarok változtatni csak örülök ha nem kell vennem pl memóriát amit átrakhatok a másik gépemből. Még azon is gondolkodtam van egy 500 vinyóm és amellé teszek mégegyet. Esetleg ha intel alaplap helyett egy jó amd-s lenne akkor procit se kéne vennem
Az sg05 ben így még kell tápot cserélni vagy az maradhat? Vagy ahogy szponzor mondta érdemesebb egy 350w-os? Mert akkor már kezd a horror kategóriához közelíteni.Jah és sry a sok variálásért
-
Pirate82
csendes tag
Hali
A felhasználás játék és film ezenkivül nincs extra igényem.
Videokártyából kicsit erősebb kéne ugye hát a játékok azok sajna megkövetelik.
A házakból a Silverstonnak elég borsos az ára. A Codegen házon kivül esetleg még ötlet? Nem rossz az sem de ha már lúd akkor...
Na meg nézzünk erre mit mondasz videokariban: Gigabyte GV-N220OC-1GI 1GB DDR3Tápegyság kb mekkora legyen 350W-450W
Igaz meg kéne nézni mi mennyit eszik azok közül amit belepakolnék. -
Pirate82
csendes tag
Sziasztok
Lelkes újoncként olvasgatom a hozzászólásaitokat a témához. Pár hónapja apám szerzett be egy ilyen ITX gépet nekem meg nagyon megtetszett ahogy a kis fekete LIAN-Li ház ott viritott az íróasztalán teljes némaságban épp üzemelve (azt hittem nincs is bekapcsolva). Aztán nagy bátran rákérdeztem ez mi ezezez?! Na egyből kattant nálam is valami amikor elmondta. Így nekem is kell egy.
Mivel nem vagyok elég nagy mágus benne viszont a tetsztjeitek és a hozzászolásaitok alapján elkezdtem válogatni mit is kéne összebányászni egy ilyen géphez.
Én ezekre gondoltam felhasználást tekintve van benne játék is meg filmnézés javarészt.Ház: Revoltec
Alaplap: Zotac G43ITX-A-E
Proci: Intel Dual Core 3.2GHz 2MB dobozos Socket 775 E6700
Merevlemez: 1.5TB WD 3.5" Caviar Green WD15EARS SATAII 64MB
OD: LG GT20N Slim notebook DVD író fekete OEM SATA
RAM: Kingmax 2x2GB 800MHz
Videokártya: Sapphire Radeon HD5570 1GB DDR3 PCIExpress LPAmit meg foggalmam sincs hogy mi legyen az a tápegység.
Szeretném kérni a véleményeteket befére ez egyálltalán ebbe a házba milyen táp kellene a hütés milyen legyen és birni fogja-e amire hsználnám.Előre is köszi mindenkinek
Üdv Pirate
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OpenWRT topic
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Automata kávégépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MSI B450 TOMAHAWK eladó
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged