- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUN_Sector
őstag
válasz
sasNAXO #61513 üzenetére
"A Strix Point egységek a 8000 szériában megtalálható XDNA magokat XDNA 2 magokra cserélik. Ezek leginkább az AI feladatokban villoghatnak majd, közel tripla számítási kapacitással számol a cég."
"Ha az AMD-nek valóban sikerül 40 RDNA 3.5 magot pakolnia ezekbe az egységekre, akkor nem csak a handheld piac rendeződhet át, de a gamer laptopok szegmense is erős átalakuláson mehet keresztül."
Gondolom helyszíni közvetítésben elhangzott.
-
HUN_Sector
őstag
APU rajongók gyülekező
A 8700g csak piszkozat volt
[link] -
HUN_Sector
őstag
válasz
4captainhero #61504 üzenetére
Inwin chopin maxot kellett volna, abban 200 wattos táp van. Jó hír hogy oem táp, amazonokon kapni önmagában is és csak ki kell cserélni ha mázlid van (talán great wall, de googlizz rá)
Azt hiszem csak a cpu magasságnál van változás a 2 típusbanA chopin maximum fogyasztása 128 watt körül alakul. Így lehet egy minimális undervolt már keret alatt tartaná (10 wattot kellene lefaragnod 80+-os tápnál)
-
HUN_Sector
őstag
Itt egy 4,42 literes (ha jól számolom) ház, 1u tápos és 2 slotos gput fogad.
És az arra érdeklődőknek van rózsaszínben is:
[link]
"álumínium" -
HUN_Sector
őstag
válasz
hszilard666 #61485 üzenetére
Cpu felett mindig elszívást használj, mert a meleg levegő a bordáktól felfele száll. Ha azt visszatolod, nem segíti elő a hűtést
-
HUN_Sector
őstag
Mpierre: Az nr200p-ből van pink, de nem tudom itthon kapható e
-
HUN_Sector
őstag
Na, találtam itthom egy távtartót, ami pont akkora és ugyanolyan átmérőjű. Happyness boldogság
Alaplapi távtartó kicserélve, a táp kőkemény kábelei begyűrve a házba.
A táp csak fordítva ment be (előre állva a furatokra nem illik rá a keret, kéne 1 mm még (beakad a keret a psu csatlakozókeretébe).
Már csak a vga méretet kell megoldanom és ryzen 90000 apuig a géphez sem nyúlok -
HUN_Sector
őstag
Ez 2 óra BG3 adata (ennél csak a cyberpunk forróbb)
10 másodperccel kilépés után már 50 fok (réz power!)
Persze a maximum peakek önmagukban semmitt sem mondanak, de stressz teszttel szinte bármely gépet el lehet küldeni 100 fokig. Főleg egy 4,8 Ghz-es i7 esetében -
HUN_Sector
őstag
válasz
hoffman_ #61414 üzenetére
A te processzorod 65 wattos, ami úgy 100 wattig szalad fel.
Az én processzorom 84 wattos, 130 wattba is belenyal a fogyasztása ha 100%-on pörög. (120 wattnál olyan 84-85C)
Ez okozza szerintem a hőmérséklet különbséget. A 11. széria nagyon forrófejű processzorcsalád. A 11400 is ilyen hőfokokra járt fel az nr200p-ben, csak az vízzel hűtve.Ellenben terhelés után ez a proci hőfok rögtön visszaesik 50-re, majd hűl tovább. Mégiscsak egy 600 grammos réztömb van rajta, meg folyékony fém alatta.
-
HUN_Sector
őstag
A tápfelfogatás tárgytalan, azt elnéztem
-
HUN_Sector
őstag
Na konklúzió:
Melegszik. Még full copper hűtővel és galliummal is. Játék alatt 80-90, Prime95 stressz teszttel az i7 11700f-et fel lehet húzni százra kb 10 perc alatt. A thermalright hLP hűtő zajos. Persze a 92-es noctuám nehogy véletlen be tudjam rakni, mert csatos felszerelésű a venti és 2 mm-el magasabbb is lenne mint ahogy a házfal engedi. A jonsbo slim hűtőm meg 3 mm-el keskenyebb, az 12mm, az se megy fel a procihűtőre.
A GPU legalább jól érzi magát, 60 fok.Az RTX 3060 mint írtam, magasságra nem fér be, csak ha a PSU tápkábel hosszabbítót kilógatom. Gány ez így, bár nem látszik. Most vagy visszaváltok gtx 1650 superre, vagy a gyerek fekete (pfujj) rx6600-as kártyájával cserélek, vagy vehetek egy 4060 ti-t/6700xt-t, amihez nem sok kedvem van - nem mintha sok lenne fehér színben.
Hibajelenség is volt: Leállítottam a gépet, elindítanám, se kép, se hang. Átviszem egy másik konnektorhoz, ott megy. Visszaviszem az eredeti helyére, megy.
Nem értem.
Reggel meg ismét nem indul. Fel se pörögnek a ventik, süket az egész. Tápot kiszedem, gyerek gépében kifogástalan. Betettem az ő SFX-L tápját az enyémbe. Megint megy. Ja, de az már SFX-L, szóval már nem felfogatható, csak az SFX lenne az. Szóval most csak bent van a gépben. -
HUN_Sector
őstag
Azt hittem gyors lesz.
Azt hittem egyszerű lesz.F*szom az itx házakba.
3 távtartóval és a túl magas rtx 3060 videokártya miatt "kisfiú" gépházzal (hátul lóg ki a psu csatlakozó)
Van valakinek -
HUN_Sector
őstag
B+, beletört a csavar a távtartóba (gyárilag volt szar a törés alapján)
Valami ötlet hogy szedjem ki? Fogóval nem tudok ráfogni -
HUN_Sector
őstag
Na ezen felbuzdulva délután nekiesek én is a 8 literes S300-nak rézhűtővel, folyékony galliummal
Csak a tower 100-at szétbontani rémálom, ez tart vissza -
HUN_Sector
őstag
Nekem elülső radis, felül 120-as kiszívású hűtés volt venne, sfx táppal, 2 ventis 220mm-es rtx 3060-al. Teljesen jól szellőzött
-
HUN_Sector
őstag
Ez a jonsbo c6 tényleg remek házikó, annyira sokoldalúan alakítható, mint egy transformers.
-
HUN_Sector
őstag
Van olyan, hogy tépőzáras kábelharisnya. Néhány helyen még méretre is lehet vágatni. Esetleg hőre zsugorodó cső is szóba jöhet
-
HUN_Sector
őstag
válasz
AxBattler #61331 üzenetére
jaja, össze van készítve, megy eladásra, csak egy torzó pótlást várok a LEGO-tól, mert az eredeti 1 év alatt eltört)
Rá kell vennem magam a tower 100 szétkapására. Talán hétvégén lesz erre affinitásom
Legalább kipróbálhatom az új full copper low profil hűtőmet a thermal grizzly folyékony fémmel -
HUN_Sector
őstag
Meg is jött az S300. 8 literben minden jóság
-
HUN_Sector
őstag
Német amazonon van full copper thermalright apx cpu low profile hűtő 34 euroért. Szállítás 10 euro
Idehaza 90000ft
-
HUN_Sector
őstag
Végül erre az egy jelentkezőre szűkült le a mezőny:
[link]
MiniNeo S300 8L
312mm x 135mm x 193mm
8,1 liter
SFX psu támogatás, nagy vga hossz támogatás, jár hozzá riser kártya, végig mesh paneles és még 10% voucher is lejön az árából. Kb 41000 ft-ba jönne hazaÉs már meg is rendelve. Ehhez így aztán nem kell se másik táp, se másik vga, szóval még a végén "még én kapok pénzt"
-
HUN_Sector
őstag
-
HUN_Sector
őstag
Pedig az összes kinézett sff házhoz szinte ezt írják
[link]
De ez még inkább bejövős
[link]Sajnos a chopin + 8700 g önálló megoldásként nem váltja be a teljesítményéhez fűzött reményeimet a tesztek és ára alapján, így egy ultra mini, slim, de gpu-t támogató megoldást kell találnom. Az üvegfal plusz öröm lenne, így jön képbe az elprico.
A dancase 60000-es szendvicsháza valahogy árban nem túl baráti nekem -
HUN_Sector
őstag
Köszönöm.
Még jó hogy megkérdeztem mielőtt megrendeltem a gépházat. Ráadásul épeszű árban keresgélve a a tápegységek között max 6 pint tudnak, de egy épkézláb 4060 is már minimum 8 pines PCIE csatlakozót követel meg magának.
-
HUN_Sector
őstag
Fiúk-lányok, az angolszász oldalakon hasznàlt 1u tápegység megnevezés az melyik? A flex?
-
HUN_Sector
őstag
Szia.
Az egyik OEM termékcsalád több gyártó, több minőségű gépházában alőfordult. A táp azonban mindnél közös, egy 80+-os 150 wattos beépített típus.
(ha a zongoralakk előbetét nem tántorít el)
[link]
In win chopin volt az európai top kivitele, az Akyga egy alsó polcosabb minőségű megoldás, de a táp úgy tudtom mindnél ugyanaz és ugye az a lelke.Más:
Európában miért nem kapni ezt a vackot???! :'(
[link] -
HUN_Sector
őstag
A diy piacnak van még hova fejlődnie
[link] -
HUN_Sector
őstag
válasz
flashpointer #61270 üzenetére
Próbálj szűrni rájuk
[link] -
HUN_Sector
őstag
Szerintetek egy alig használt nr200p-ért +1 üveg oldalfallal mennyit lehet most kérni, így a kifutás után?
-
HUN_Sector
őstag
emagnál (partner) van chopin max: [link]
60k + 6k szállítás (de legalább van) -
HUN_Sector
őstag
Aki jobban konyít hozzá. Ezek a tápegység védelmek megfelelnek a tűrhető átlagnak?
[link] -
HUN_Sector
őstag
Raijintek Ophion 7L
Elég bestbuy ára van, holott kifutott. Még a szállítási költséggel is nagyon baráti.
EMAG partner
[link] -
HUN_Sector
őstag
Elkészült.
Egyelőre a cpu idle módban 45 watt (3400g) ideiglenesen beüzemelve.
Majd ha megjön a 3600, átszerelem a gyerek gépébe az alaplapot, onnan meg ide jön egy 1150-es socketű i5 4460 filmezős htpc-nek.
Meglepődtem, de legalább 2 cm hely van még a ventinek az üveg előtt, holott ennyi helyet nem ígértek(nh l9i amd van benne)
-
HUN_Sector
őstag
-
HUN_Sector
őstag
válasz
AxBattler #61105 üzenetére
Pedig az eredményeket alá tudom támasztani, lapul nálam is egy 1650 meg egy 1650 super a szekrényben. Szóval valósak az adatok, CP77 alatt mindenképp.
Gondolom a driverektől sok függ. A 1650 egyébként remek kis kártya, csak mostanság rossz a pr-ja, mert a 1050 után nagyobb számot vártak az emberek -
HUN_Sector
őstag
8700g apu teszt
[link]
hozta a gtx1650 erejét -
HUN_Sector
őstag
válasz
sasNAXO #61092 üzenetére
Paneltápból létezik minőségi?
Nekem csak ez az inter tech 120-as van kéznél.
3400g-t fogok rátenni, max ha szükséges, leveszem 45 wattosra. Ezáltal felszabadul a chopin házam
Eredetileg az új kis házba szántam volna az am5 konfigot 8700g-vel, de annyira nem bánom, ha egy 160/180-as gold táp fogja inkább hajtani a chopin aluházában (nem emlékszem hirtelen mekkora) Mármint a tápb változat, gyerek 1150-es itx konfigját lefrissítem egy am4-esre. De kár az alaplapért
abból kéne valami jó htpc konfigot varázsolni, de azon a lapon semmi épkézláb csatlakozó (m2) nem volt még akkoriban
-
HUN_Sector
őstag
Valaki lemerte már, hogy egy ryzen 65 wattos apu tényleg 65 watt fogyasztást vesz e fel? Azon töprengek, hogy az inter tech paneltápon (120w) a 65 wattos ryzen apu procit, alaplapot, 2 ramot, 1TB m2 ssd-t működtetve vajon mennyit is fogyaszt ténylegesen. A netes kalkulátorok baromságokat írnak
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Pista0001 #61077 üzenetére
Nem ismerem a hűtőd, de ha normál ventimagasságú, annak a helyére lehet még keskeny, 15 mm-eset venni. 10-esről csak pici ventinél hallottam, 92-120-asnál nem jött szembe, annyira rétegtermék lehet. Ellenben ha már most is keskeny van rajta, akkor sajnos bordacsere
Noiseblockert én használtam. 2 db 50-es asszony gépében, oldalra szerelve, mert ott felfelé szelllőzés nincs. Tényleg igen csendes, de ebben a méretben nem igazán mozgat meg semmit. (kb 5-6 fok mínusz)
-
HUN_Sector
őstag
Meg is jött. Kár hogy ezen fényviszonyok között nem látszódik jól a szálcsiszolt alumínium, ami a valóságban mélyebb vörös, mint a képeken, kevésbé rikító. Nagyon szép.
-
HUN_Sector
őstag
Na, 10 fokot nyertem a venticserével. Egy arctic cooling venti fentre, egy a tálcához és egységes jeges fehér belső fény
-
HUN_Sector
őstag
válasz
rxmiss #60980 üzenetére
Videón láttam már, de ott vágni kellett hozzá.
Illetve képen olyat is láttam, hogy valaki egy gtx1650-et beleügyködöttde azt már inwin chopinnál is elkövették.
Van a02-es modellje is, az magasabb, lehet ott egyszerűbb ezt megoldani. Az üveg miatt amúgy is távtartókat javasolnak a jobb hőáramlás miatt. Nincs kizárva, hogy bele lehet valahogy ügyeskedni.
De egyelőre még úgyis félre lesz rakva. -
HUN_Sector
őstag
Na, Angliából berendeltem végül.
Remélem épségben túléli az utat és a vámot.Már csak épkézláb AM5 ITX alaplapnak és egy 8700G-nek kell megjelenni hozzá
Más: Jó pico atx tápot és hozzá külső "féltéglát" szerintetek honnan érdemes venni? Egy 160 wattos szerintem bőven elég lesz. Ahogy néztem, ebben a kategóriában kb Akyga és inter-tech van. (oké, közben féltégla kipipálva, asszonynak anno vettem egy 120-as inter-techet anno)
-
HUN_Sector
őstag
Ezzel nem találkozott valaki idehaza?
[link]
Nem igazán akaródzok kintre rendelni -
HUN_Sector
őstag
válasz
viperabácsi #60936 üzenetére
Nem látod? Ez egy sörhűtő
-
HUN_Sector
őstag
Pedig sorra látom ezekben a zsebmasinákban (bmax és társai) az asztali procik energiatakarékos verzióit és már megörültem egy jó asztali lapba helyezésnek. De akkor az álmot tovább kell àlmodnom.
Amúgy is: Sehol egy jó AM4 GE processzor. Felháborító -
HUN_Sector
őstag
Azt tudja valaki, hogy ezeket a T-s, meg U-s amd procikat a kínai zsebgépekből ki lehet műteni, asztali alaplapba rakni? Vagy az összes rá van forrasztva, típustól függetlenül?
-
HUN_Sector
őstag
Bejelentették az új APU család első fecskéit
[link] -
HUN_Sector
őstag
Ez sem nagy... 132.000 volt 2 éve, kellett nekem a csúcson gtx 1650 4gb-ot vennem
Háromszor is! (na jó, az egyik super változat volt, amanlin meg csak 20000-et buktam):'(
Sírjak vagy nevessek? Inkább sírok. Egyszer mire összerakok egy gépet a közéspő gyereknek, az apu-k erősebbek lesznek. Pedig custom medium full hd-n még cyberpunkoztam is vele.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
PROTRON #60829 üzenetére
Általában az akkor zajong, ha nem jól van felrakva a radiátor, vagy ha levegős (gyárilag, vagy szivárgás miatt), illetve induláskor van egy szörtyögő hang. Minden egyéb zaj az a venti felpörgése és csillapodása szokott lenni. Ez utóbbira van a noctua, mint a csend alternatívája
-
HUN_Sector
őstag
Kis további info az új apukról, állítólag közel a bejelentés
[link] -
HUN_Sector
őstag
egy nap után azért megszoktam a monstrumot.
[kép]
De az biztos, ha kijön az am5 8700G, a nappaliban álló chopinről átváltok integráltra -
HUN_Sector
őstag
válasz
hegegabi80 #60795 üzenetére
kívánságod parancs
Még rajta van a fólia, egyelőre első teszt. Még az asztal polcát fel tudtam rakni fölé, ott elfér az alaplap doboza meg pár apróság.
A szerelése rémes. Legyen erről elég ennyi
Két hátlap van, az egyiket nem is tudom felrakni, mert az alaplapom alján lévő kompozit keret az egyik akasztótüskéhez ütközik és nem menne a távtartóba. Lecsavarozni meg nem merem, okkal van rajta gyárilag. (Nem oszt, nem szoroz a hiánya, hdd-t tartana, de nincs)
A kábelmenedzsmenthez vékony, elég flexibilis kábelek kellenek. Az én Chieftecem szenvedős volt. Kb minden csatlakozó fordítva lett volna jó. De ha a psu-t fordítva rakom be, akkor nem lefele, hanem a gépház belsejébe fújná a meleg levegőt. Azt inkább nem.
A tetején a 120-as aio-t úgy kellett befeszegetni.
Minden szerelés miatt le kell szedni a tetejét, az oldalait. Ebből kifolyólag mikor láttam, hogy a külső hátlapon lévő 12 cm-es ventit nem kötöttem be, inkább lecsavaroztam róla azt is.Így jelenleg csak az AIO venti van benne. Lehet lecserélem egy fokkal halkabbra, van itthon pár non-rgb. Teszt fél óra BG3 után: 60 fok peak, 45 fokon ment az ellenőrzés pilanatában. Ez a c6-ban 91/65 C volt.
Szóval eddig egy ventivel is jóval hűvösebb.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
hegegabi80 #60789 üzenetére
Lidlben volt ez az asztal kb fél éve, akkor vettem.
Nekem az a lényeg, hogy a tükrös cpu hűtőm lássam végre. NR200P-ben sajnos a lenti ventik miatt nem volt jó a hűtési teljesítmény, fentre szerelve meg elégedetlen voltam a hőfokokkal. Most megnézem ezt a 26,6*26,6*∞cm méretű csodát
-
HUN_Sector
őstag
Hát nem is lesz akkora, mint ez: [link]
-
HUN_Sector
őstag
Project - Sz*rokaméretre
Kivitel ITX
Méret ténylegesen: Bestiális -
HUN_Sector
őstag
Na megjött az NZXT H1 új riser kábele és hozzá új fémcsavarok.
(Kétszer is, mert kettőt vettem, időközben az egyik azonban visszament az emagnak).A lejelentéstől számított 9. napon itt volt az usából.
Bezzeg az emag budapestről nem tudta a gépházat 1 hónapon belül leküldeni. -
HUN_Sector
őstag
válasz
hegegabi80 #60745 üzenetére
Alulra a kettő 120-as szerintem nem fér be, hivatalosan 120 és 140-es furathely van rajta. Ha jól emlékszem, akkor méretileg is pár mm a híja hogy a kettő egymás mellett beférjen.
-
HUN_Sector
őstag
válasz
Pista0001 #60734 üzenetére
Kicsit gányul vágtam ki mögötte az asztal hátlapját, de legalább eltakarja
Na, mutatom:
PRO:
Az anyagvastagság jó. Mereven áll a gép minden része, beleértve a mesh paneleket.
A kidolgozottság megfelelő. A furatok jó helyen vannak, nincsenek sorjás élek.
Meglepően jó a szellőzés. CP 2077 alatt 65-70 fok van a procinál (i7 11700f), a gpu 70 fok alatti (rtx 3060 12gb) Nem is értem miről beszélnek netes videók alatt. Teljesen jó ez a mesh panel.KONTRA:
Az egyik oldalt kicsit igazítanom kellett a sarokfedő műanyagon hogy ne feszüljön az oldalfal egyik sarka. (1 perces csavarozási munka)
Kábelmenedzsment, mint olyan, ebben a házban nem opció. Nem véletlen, hogy a promo képeken kábelek nélkül vannak bent az eszközök.SZERELÉS:
Felül rögzíthetsz egy 12 cm-es, vagy 14-es ventilátort, én is így tettem. Mivel marad így szabad furat, így egy szem csavarral anno egy ssd-t is felhelyeztem, de azóta már második m.2-re váltottam, így az kikerült. A kereszttartók modulárisak, simán átpakolhatóak annak függvényében hogy mit akarsz oda tenni. Venti, ssd, vinyó... stb.
Elöl 12 cm-es ventit helyezhetsz el. Én egy 12-es AIO vízhűtést (borda + venti) tettem fel.Alul 12-es venti, vagy 14-es venti kaphat helyet. Tökéletesen átszellőztetheted a házat.
Tápból ATX-et fogad, vagy beépítőkerettel SFX-et. Én ez utóbbit használom.Nyáron nem jó, hogy előre fújja ki a meleget az aio venti, télen annál jobb
Az alsó ventinek egyébként nincs nagy létjogosultsága. Alacsony a talp, nem szív be hideg levegőt, ha felette a gpu. de mivel elég szabadon lehet garázdálkodni a házban a sok hely miatt, kísérletezésre teljesen jó, hogy mit kívántok ide rakni.
Idle hőfokok (23 fokos szobában, bal szélső oszlop):
Minden forintját megérte. Ráadásul nappali kompatibilis gépház.
-
HUN_Sector
őstag
Egyébként azt nézem, a fedex közel 1 kg-os küldeményt indított útjára. Ez biztos nem csak csavar. Lehet kapom az új, javított riser kábeleket is? Ez annak fényében jó, hogy most megy vissza az emagnak az egyik gépház
-
HUN_Sector
őstag
Számoltam, méricskéltem.
Igaz, hogy itt az asztal alatt két bontatlan NZXT h1, az alzától jön egy gamemax spark mini, a jonsbo c6-osom alig 4 hónapos. De berendeltem egy Thermaltake The tower 100 snow editiont. (Ha kiszedem a polcot, jól elfér az asztalomban, a tetőkábel kivezetés is megoldott)Kezdek mániákussá válni
-
HUN_Sector
őstag
Na, nekem a fenti van, a tűzveszélyes
-
HUN_Sector
őstag
Ez H1 rev 1 650w minden tekintetben, fémcsavarokkal.
Az ügyfélszolgálatnak megadtam az infókat róla, egyből írták, a chatben hogy “ah, the screws”. A gyári számok is az első 40000 példányra utalnak
De kibontottam egyébként az egyiket. Sima fémcsavar. A riser meg első szériás (sima furat, nem fémgyűrűs) -
HUN_Sector
őstag
Rendeltem egy NZXT H1 házat (140-es vízhűtés + sfx-l 650-es m,oduláris táp van benne). Az emag elvesztette az első csomagom, lemondtam, rendeltem egy újat. Erre mindkettőt kiküldték, mindkettőt kifizettették. (egy boxba tették 2 külön rendelés 3 termékét).
Szóval ha valaki szeretne egy fehér szettet, 52500ft-ért tudok adni egyet.
(az nzxt-től megrendeltem a műanyag csavarokat a pci riserhez, mert fémcsavarral zárlatveszélyes) -
HUN_Sector
őstag
Beszereltem a chieftec csn550 sfx modulár tápot, jobb híján most diablo 4 alatt próbálom nyüstölni. Hangja kb olyan, mint a 450-es fsp tápnak volt, a kábelei kellően hosszúak. A kábelcsatlakozók viszont elég nehezen csatlakoznak be szerintem
-
HUN_Sector
őstag
Függetlenül az aktuális gépház méreteimtől, már mindig sfx tápot veszek. A jelenlegibe atx is beférne, de magasra tettem a mércét sfx + moduláris felállással. Amit rendeltem gépház sose jön meg, pedig ahhoz sfx-l moduláris táp lett volna, így vennem kellett egy alternatívát. Így találtam rá a chieftec compact csn-550c (550w) tápra, 26-27000 ft körül fut most. Jövő héten bepattintom a jonsbo c6-ba, megnézem hogy muzsikál (A 650-esre van zajosság miatti panasz a ventinél, de az 550-nél nem olvastam, meg a videók sem szóltak róla)
A gari azonban csak 2 év (Bár az új kocsimra is csak annyit adtak) -
HUN_Sector
őstag
hú mennyit szívtam ma. Csak nem ment be a hátlapi m2 csavar. Nem volt benne távtartó. Mire rájöttem, hogy én hüyle azt csavarral előre raktam a hűtőbordás rész alá, thermal pad fölé, borítólemez alá. Mire szétbontottam a c6-ot...
-
HUN_Sector
őstag
Ami azt illeti megnéztem az oldalát. Leírás és kép alapján full ugyanaz a kialakítás, mint a z590-es lapomon
marketingszöveg: M.2 HŰTÖBORDA-TÖMB
Az alaplapi M.2 helyek a chipset vastag hűtőbordái közé vannak beágyazva – ez a helytakarékosság jól kitalált módja. A hűtési hatékonyságról egy miniatűr aktív hűtési megoldás gondoskodik, ezért a nagy teljesítményű meghajtók is folyamatosan csúcsteljesítménnyel működhetnek.kép:
Az ssd támogatás fül alatt az mz-v9p1t0 ssd családot pedig tesztelték. Szerintem jó lesz, de hamarosan megtudjuk.
-
HUN_Sector
őstag
3400g volt a korábbi gépemben, tisztán csak integrált. Nagyon jól el tudtam játszogatni vele. A 4600G pár fps-el többet ki tud sajtolni magából, de az am4 legjobb ár/érték arányú apuja szerintem.
A gt1030-ast meg nyugodtan kiveheted, azon kívül hogy képet ad olynakor, ha nincs grafikus egység a prociban, más haszna nem igen van
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest