- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ManY
senior tag
válasz
Bobby81 #8458 üzenetére
alaplap: [link]
videokartyat, procit szerintem ugy kene megvalasztanod hogy mit es milyen beallitason szeretnel futtatni....egyszeruen valassz egy passziv hutest ra ha azt akarod hogy jol nezzen ki es halk is legyen...
ha sokat butykolsz en tudom ajanlani az antec skeleton minit- jol is nez ki szabalyozhato venti, egesz nyitott tehat ha egy tuti jol kinezo passziv hutest teszel ra eleg szep latvanyban lesz reszed
en egy logitech dinovo minit hasznalok, nekem bevalt
bar egybol beszerezhetsz melle egy normalis gamer szettet ha jatszani akarsz...mivel mini itx es a cucc hiaba szeretned nem fog sokat fogyasztani
de rarakhatsz 10 neont v uv csovet
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! GigaByte H610M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Kolink Observatory RGB 800W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest