Hirdetés
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spanglee001
addikt
úgylátom nem úszom meg a riser kábelt ha normális vga-t akarok bele
no mindegy még az ősidőkben használtam, nem voltam elégedett vele gondolom fejlődött a technológia, köszi az ajánlásokat asszem meg is találtam a koncepciót [link] erre/hasonlóra rábiggyesztem a monitort valahogy és ennyi maximum vigyázok rá hordozás közben, vagy valami kis szivacsos vízálló lepelt operálok rá mágnesekkel akkor a súly és méret is megfelelő kb akkora ez mint a 24" monitor
minden alkatrész okés azokkal nem lesz gond már utána néztem, csak a táp a kérdéses, mert nem is tudtam hogy vannak különböző méretek eddig mind szabvány méret volt, mert belementek a gépeimbede ha majd ott tartok jelentkezek
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Villanyszerelés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- OLED TV topic
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest