Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• spanglee001

addikt

válasz HookR #38871 üzenetére

:R úgylátom nem úszom meg a riser kábelt ha normális vga-t akarok bele :O no mindegy még az ősidőkben használtam, nem voltam elégedett vele gondolom fejlődött a technológia, köszi az ajánlásokat asszem meg is találtam a koncepciót [link] erre/hasonlóra rábiggyesztem a monitort valahogy és ennyi maximum vigyázok rá hordozás közben, vagy valami kis szivacsos vízálló lepelt operálok rá mágnesekkel akkor a súly és méret is megfelelő kb akkora ez mint a 24" monitor
    minden alkatrész okés azokkal nem lesz gond már utána néztem, csak a táp a kérdéses, mert nem is tudtam hogy vannak különböző méretek eddig mind szabvány méret volt, mert belementek a gépeimbe :DDD de ha majd ott tartok jelentkezek :R

• spanglee001

addikt

sajna ebbe a laposba egy 980m van ami ide elég 17" fhd és 75hz de ez nekem kicsi és lassú is.
    tehát ez a lapos nem elég, az asztalimba 980ti SC volt az éppen elég volt, de ha már most akarok összerakni egy gépet akkor az legyen 1080 i7 kombó. 27" monitorom volt évek óta na ez a 17" lapos elég picúr, de egy 24"ossal már megbarátkoznék az határeset, a monitor paramétereit már írtam 144hz gsync TN 1ms 2560x1440 ehhez vagyok szokva ez igénylem. nem kell feltétlen monitor legyen elég lehet akár egy kijelző is, ezek még csak mind ötletek, de egy 1080+i7 lapos 900k-nál kezdődik és abba is 25ms ips panel van :O ráadásul ahűtés is gyenge.ettől olcsóbban kijövök, vagy kb ugyanennyniből. nem utazom külföldre, nem gond a víz sem, bár a léget jobban preferálom, gondozásmentesebb. szóval egy ilyen kijelzőt és az azt meghajtó gépet kellene a legkönnyebb legkompaktabbra legmobilisebbre összehozni. vagy linkeljetek egy 24" laptopot 1080i+7el aztán nemvariálok 1gurigáig maximum elmegyek ez a lélektani határ de akkor már nem 3 hanem 4 hónapos tervezet lesz :R nézegettem közben ezt a mini itx házakat sokba be sem fér a mini itxhez való vga :Y szal ezekhez az apróságokhoz nem értek. a legkisebb ketyere az a zotac amit linkeltem az 6-700 körül megjön 150 a monitor, az összefogató konzol pár forint, tehát ha ez alá lehet menni és méretben is valahogy kompaktabb lesz az egész rendszeraz nagyon jó volna :R

• spanglee001

addikt

remélem tudtok segíteni lehet itt találok megoldást vagy tanácsokat. :R
    rövid történet: Komoly vízhűtéses komoly pc-t meló miatt laptopra cseréltem :DDD
    teljesítménnyel nem is nagyon van gond de a kijelző lassúsága és kicsinysége nagyon zavaró.
    Tehát kérdésem az lenne, 24" monitor mögé szerelni egy ilyet készen egy konzolra amin a monitor is lenne, és lehajtható lenne ezáltal ez lenne a talpa a monitornak, vagy egy ilyesmi éretű gépet építeni itthon lehetséges? a batárnagy gépekhez vagyok szokva, nemtudom hogy van ez a mini itx vagy mégkissebb kategória :F a lényeg a mobilitás és a 24"wqhd 144hz g-sync TN 1 ms kijelző (találtam ilyet, de ha be van dobozolva akkor nem érem el a kapcsolóit :F ). ilyesmi volt az alap elképzelés vagy ez sem lenne rossz , persze nem kell lenyitható billentyűzet, de egy takarólemez a monitor elé jó lenne. nem gond ha külsőtápos (ha létezik ilyen egyáltalán) a súlya miatt az külön tatyóba elfér a többi a perifériával egyetemben. Mondjuk ez utóbbi dobozos megoldás még jobb is lenne, viszont a súly is meghatározó tényező, hogy mobilis legyen, mert 24/48 vagy sűrűbben ingázom, és ez az egy pc-lenne. Ebbe kérnék segítséget :R

Új hozzászólás Aktív témák