- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Újabb hét, újabb Galaxy S26 képek
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apró változásokkal, elődjénél jobb áron kezd a Google Pixel 10a
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
válasz
AxBattler
üzenetére
mert belefér és én sokszor futottam már bele mindenki által "halk"-nak mondott kártyába, ami nekem hangos volt, a 750ti is határeset volt nálam és az 60W 2 venti, mindenki szerint néma volt, én hallottam azt is.
Azt a 960-at akartam eredetileg, de több oka is van, hogy nem azt választottam.
Mondjuk 750ti tényleg csendes volt, de nem hangtalan, ez a Giga passzívan megy idle, szóval tuti hangtalan, terhelve meg annyira már nem is zavar, de 120W-ot kajol kicsit hihetetlen, hogy hangtalan tudna hűteni ilyen fogyival. Meg ismerem magamat, vettem volna egy olyan kicsi kártyát, akkor elkezdtem volna keresni a legkisebb házat, amibe beleférek a jelenlegi hardverrel
Így nem adok magamnak esélyt, mert ezzel a kártyával nem tudok, majd ugrálni, mert kevés az olyan ITX kuckó amibe beleférne, vagy le kellene cserélnem
Így is folyton variálok, elegem van magamból
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Háztartási gépek
- Eljött a Messenger.com vége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple MacBook
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nintendo Switch 2
- Milyen házat vegyek?
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- További aktív témák...
- 2x 8GB DDR4 Crucial Ballistix Fehér 3000MHz
- Patriot Viper Venom RGB 32GB KIT DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - ÚJ-Bontatlan
- 4x 8GB DDR4 G.Skill TridentZ 3866MHz
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz XMP/EXPO - Új, Bontatlan - 2 év garancia
- Kingston HyperX Fury 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Bontatlan, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Így nem adok magamnak esélyt, mert ezzel a kártyával nem tudok, majd ugrálni, mert kevés az olyan ITX kuckó amibe beleférne, vagy le kellene cserélnem