- Google Pixel topik
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
audi100td
nagyúr
Remélem nem lesz gond a lappal, olvastam, hogy voltak panaszok fagyásra, 4 centis ventivel nem szívesen kínoznám magam. Háznak a Lian Li Q07-re gondoltam, ár/érték arányban nem igen találtam jobbat, kicsit zavar, hogy nem alakítottak ki benne ventihelyet, remélem nem fő meg a lap. Chieftec BT-02 lenne pár ezer Ft-tal olcsóbban, szellőzés szempontjából talán jobb, de csak egy 3,5"-os bővítőhelye van és attól tartok hangos benne a gyári táp a gyenge hatásfoka miatt (68%).
Osibaa: Köszi szépen, ezt örömmel hallom, mondjuk nem biztos, hogy lesz rá pénzem, nem egy olcsó darab (nyilván nem véletlenül), egyelőre hőcsöves gyári AMD hűtőt rakok rá, talán csendben lesz, ha leszabályzom.
Új hozzászólás Aktív témák
- 16gb 2400mhz REG ECC RAM modulok számlával, 6 hó garanciával.
- MSI MPG B550I GAMING EDGE WIFI Alaplap
- Hibátlan - CORSAIR Vengeance LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3000MHz CL16 RAM memória kit
- ASRock B650E Steel Legend Wifi VADI ÚJ! 3 ÉV GARI!
- G.Skill Trident Z Neo 2 x 16 GB (32 GB) DDR5 6000 MHz CL30 AMD EXPO VADI ÚJ!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest