- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
AxBattler #23700 üzenetére
Sziasztok
Egybe válaszolok
77 fok az windows alatt valami inteles cpu porkolos cucc, tekeri az osszes magot 100%-on, es akkor mertem, hogy 77 fok korul megallt a cpu melegedese (magonkent ez volt a legmagasabb ertek)
A Freezer 13-at neztem, jobb lehet-e annyival, mint a mostani Freezer 7? Esetleg a CoolerMaster Hyper 612?
Talaltam egy tesztet : ITT. Itt ha megnezitek a tablazatot, akkor kb pont mint nalam: 77 fokot csinal a mostani 7-esem, 70-et a Freezer13, es 54-et a 612.
Bar a 612 15K korul van, ha befer, es azt mondjatok jo lehet, akkor inkabb raszanom azt a penzt... Ha nem, akkor marad a 13-as, ha tenyleg fog rajta akar csak 5 fokot, mar nyugodtabb vagyok
Hat ez az HR22-es szep szep... csak az ara 30K?
Ocsem.. az igen
Koszi
Laca
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Synology NAS
- Gumi és felni topik
- Dying Light Beast
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpársportok
- Revolut
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME Z590-P
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1333MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- CORSAIR 16GB Vengeance RGB Pro DDR4 4000MHz CL19 KIT CMW16GX4M2K4000C19
- Legion RTX 5090-es gép kerestetik
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3287
- Xiaomi 12T Pro 5G 256GB // Számla+Garancia//
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest