- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
shteer #23719 üzenetére
Nyugalom, teljesen ura vagyok a helyzetnek
RÁJÖTTEM, hogy az első ventit is be lehet ám üzemelni bátran.. meg feljebb is lehet szerelni, hogy nagyjábó irányba legyen, és akkor még ott a javasolt 14CM...
Az a nagy kár, hogy nincs a ház jobb lemezén egy luk, ahol friss levegőt lehetne adni az ilyen kreténül keresztbe szerelt CPU ventiknek
Farikcsálni meg nem szeretek, de majd most keverek olyan huzatot...
Jelentkezem...
Már ha még nem offoltam szét eléggé a topikot
Laca
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
vitezlejszlo #23715 üzenetére
Ellenben ha a Prodigy hátsó ventijét maximum fordulaton tekerem (1000rpm) akkor 69 fokik megy csak fel a cpu az Intel teszt alatt. Ezek szerint megreked a meleg... megvan a hetvegi jatekom
laca
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
AxBattler #23713 üzenetére
Freezer 13-al: idle: 41 intel teszt: 75, Prime 67
Kb mint a Freezer7-el.. mi a francot rontok el?
Frankon meleg a huto, tehat a hot atveszi a cpu-tol... mondjuk most megnezve eleg meleg van a huto korul, lehet kellene neki valami extra athuzatas... na majd legozok vele meg..
laca
-
vitezlejszlo
őstag
Kezdek kicsit off lenni a hutesemmel, de hatha valakit erdekel.
Haz BitFenix Prodigy, proci 3770K alapjaraton, alaplap asrock h77 itx.
Most megneztem, a Freezer 7-tel az idle: 40 fok, Prime95-tel 65, Intel stability test-el 77. Hogy a Prime-mel miert hidegebb 10 fokkal mikor azzal is 100%-on porgott mind a 4 mag es 4 HT szál.... na mindegy.
Megvan a Freezer 13, feldobom es jovok az eredmenyekkel.
laca
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
shteer #23708 üzenetére
Igen, igazad van teljesen, a napi semmittevés mellett bőven jó a mostani hűtő is. De mi van ha én egyszer megtekerem úgy, hogy a lába se éri a földet.. jó akkor is csak 77 fokos, na de mi lesz nyáron....
Szóval szeretek biztosra menni.. ha 70 fokon ellesz a 13-as, akkor már megérte
Nyíilván ha 80 fok lenne a 3770K max üzemelése jobban aggódnék, de ahogy nézem 105C, akkor gondolom olyan 90 fok fölé nem érdemes menni...
Ööööö izéke.. Srácok. Most esik le, hogy a 1155-ös slot cooler lyukai lehetőséget adnak arra, hogy 90 fokkal elforgassuk a coolert? Mert most a Freezer7 a VGA-ra fújja a levegőt. Ha a 13-as elfér, akkor inkább hátrafele csapatnám ki, hátha az is segít egy picit. Meg a ház elején is van egy nem használt venti, max bekapcsolnám, és akkor átszellőzne pont jól a ház...
Laca
-
vitezlejszlo
őstag
Most nem emlékszem pontosan, hogy idle-ben mennyi, 45 fok rémlik (24 fokos lakásban).
Tudom lehetne javítani a kupak leszedésével, újra pasztázásával is, de ilyentet a gari miatt nem eröltetnék.. Na meg az a pár kalapácsos videó jajjj
Tudom ott a pengés módszer is
Marad ez a 13-as Freezer, aztan max ha nem jön be, akkor keresek mást, de 7k-ért szerintem jó lesz az...
Köszi az infókat mindenkinek!!!!!!!
Laca
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
vitezlejszlo #23703 üzenetére
Hat a 612 ugy velem nem ferne be.. Marad a Freezer 13. Meg is rendeltem, meglatjuk mit bir.. majd meselek
Koszi meg egyszer!
Laca
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
AxBattler #23700 üzenetére
Sziasztok
Egybe válaszolok
77 fok az windows alatt valami inteles cpu porkolos cucc, tekeri az osszes magot 100%-on, es akkor mertem, hogy 77 fok korul megallt a cpu melegedese (magonkent ez volt a legmagasabb ertek)
A Freezer 13-at neztem, jobb lehet-e annyival, mint a mostani Freezer 7? Esetleg a CoolerMaster Hyper 612?
Talaltam egy tesztet : ITT. Itt ha megnezitek a tablazatot, akkor kb pont mint nalam: 77 fokot csinal a mostani 7-esem, 70-et a Freezer13, es 54-et a 612.
Bar a 612 15K korul van, ha befer, es azt mondjatok jo lehet, akkor inkabb raszanom azt a penzt... Ha nem, akkor marad a 13-as, ha tenyleg fog rajta akar csak 5 fokot, mar nyugodtabb vagyok
Hat ez az HR22-es szep szep... csak az ara 30K?
Ocsem.. az igen
Koszi
Laca
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Hűtőt keresnék az Asrock H77 ITX alaplapomhoz, amiben egy I7 3770K proci van, de nincs húzva.
Most egy Artic Cooler Freezer Pro rev2 van rajta, amivel max terhelésnél 77 fok a proci. Érdemes kinlódni, vagy menjek vízre?
Vagy ez a 77 fok csak nekem tűnik soknak? Ugye a PCI-E slot közelsége miatt nem nagyon lehet ugrálni
A ház amúgy Bitfenix Prodigy .
Köszi
Laca
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Prodigy tulajokat kérdezném: nektek nem billeg a gép?
nem csak bekapcsoláskor, hanem ha egy szellő megfújja.. nem túl stabil nem?
Vagy van rá valami hack, külön 4 láb vagy valami?
Amúgy nem vagyok elájulva ettől a Prodigytől. Hétvégén voltam lanpartyn, hát szétvágta a kezem a füle, ha csak az egyiket fogtam, annyira éles a pereme.. kicsit elmónikázták szerintem..
Laca
-
vitezlejszlo
őstag
válasz
#16939776 #15211 üzenetére
Szia!
Jelenleg csak egy kis arva 3220-as I3-at tennek bele, kesobb lehet nagyobb, 3450-es I5 de az joval kesobb. Most csak ez az I3 az aldozat.
Bitfenix Prodigy a haz, az mar megvan.
VGA-ra fujja? Hmmm.. nem tudom miert gondoltam eddig, hogy onnan szivja.. nem az en napjaim ezek mostanaban
Tehat oda fujja.. akkor esetleg egy Brocken is felmehet ra? Jo lenne minel kevesebb ventivel megoldani. A vizre csak azert gondoltam, mert az LCLC-s vizek olyan 6-8-10 korul mennek, amennyi egy leghuto is, es ha esetleg csendesebb, akkor mar jo vagyok. Nem lenne baj, ha minel kevesebb zajt csinalna a rendszer...
Laca
-
vitezlejszlo
őstag
Sziasztok
Asus P8H77-re tudtok nekem olyan hűtést javasolni, amit feltéve nem oldalra, hanem hátrafele tud szellőzni?
Gondolok itt arra, hogy a cpu elég közel van a vga-hoz, és koccos, hogy milyen komolyabb hűtő fér fel hátrafele történő szellőzéssel... persze VGA kártya is lesz a gépben, ezért is fontos a méret...
Azokban a szép magas torony hűtőkben gondolkozom, mint pl a Brocken... Csak az pont nem jó irányra lehet feltenni...
Vagy inkább valami vizes hűtés?
Köszi
Laca
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DDR4 RAM modulok
- Eladó saját használatból MSI Z87-G43 GAMING 1150-es foglalatú alaplapom
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest