Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • VitaD5

    tag

    Helló mindenki!

    Mivel egy jó ideje nem követtem a piacot, elkezdtem hát felfedezni, hogy mit is fejlődött, változott. Na, így találtam rá erre: ASUS Maximus VI Impact

    Életemben, nem gondoltam volna, hogy valamelyik gyártó megpróbál "Gamer" teggel ellátni egy Mini-ITX lapot. :DDD Többfelől meglepő volt nekem ez a kicsike. Példának itt az integrált hangkártya, ami fizikailag is van, és nem csak egy chip az alaplapon.

    Mérete ellenére borsos ára van: Itthon a legolcsóbban 51 990 Ft-ért találtam újonnan, 3 év garanciával. Mondjuk, az alaplapon van egy Mini PCI-E csatoló is, és az ASUS alapból ad hozzá ebbe a foglalatba egy "Combo" vezetéknélküli hálózatikártyát, ami a Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac, illetve a Bluetooth V4.0, V3.0+HS szabványokat kezeli, és gondolom ezért ez az ár. Bár az ilyen telepíthető Wi-Fi vagy Bluetooth bővítőkártyák árait nem ismerem, ezért nem tudom, hogy tényleg ez dobja-e fel ennyire az árát.

    Nagyon megtetszett nekem ez az alaplap, bármennyire is nincs keretem rá. Milyen érzés lehet már egy ilyennel a lanpartyra menni? Mondjuk összedobsz egy konfigot a Silverstone SG05 házba ezzel a lappal, és konkrétan elég a hónod alá csapni és mehetsz is. A monitorra, az egérre, és a billentyűzetre elég egy erősebb zacskó. :C

    Na de több szónak is egy vége: Nektek mi a véleményetek erről az alaplapról? Szerintetek megérne egy több éves gyűjtést egy mai jó konfighoz a lap?

    [ Szerkesztve ]

    Yar Har fiddle di dee

Új hozzászólás Aktív témák