- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
darvinya #11269 üzenetére
Most vettem egy ismerősnek egy kis kültérit, amihez adtak vízszintes és függőleges helyzethez is szerelvényt.
Nekem Yagi van, azoknál nincs ilyen kérdés, de ennél nem tudtam, hogy melyik pozícióval próbálkozzak.4:3-as kérdés. Eddig STB-n néztem, de most vettem egy MPEG4-es Tv-t, így eddig fel sem tűnt. Reggel átkapcsolok Viasat 6-ra és látom, hogy 4:3. Végignézem mind a 60 adót és volt még egy pár 4:3-as képpel.
Benyomtam a Tv-n az automata képarányt, ez megoldotta, de akkor is fura. És nem régi film ment a Viasaton. -
Sziasztok!
Magyarországon vízszintes vagy függőleges polarizációba kell állítani az antennát?Mért ad a MindigTv jópár adást 4:3-as képaránnyal?
Köszi a válaszokat.
Üdv.
-
-
Sziasztok!
Hol tudok venni / szerezni Conax modult?
Társkártyához kéne, eddig set top boxban volt, de most betenném direkte a tv-be.Köszi
-
Érdekes, a sportklubbot még mindig behangolja, de "No Access" felirat jelenik meg.
-
Sziasztok!
A két test adó miért maradt meg? -
Én már meg is rendeltem a csomagokat, telefonon.
-
-
-
-
-
Sziasztok!
Lehet hogy most leállt az E mux, Budapest Széchenyi hegyről véve? -
-
Sziasztok!
Nem tudjátok véletlenül, hogy Siófokon elindult-e már a B multiplex sugárzása? Júliusra ígérték, és most nem tudom hogy az antenna a szar, vagy még hiába keresemKöszi,
Puru -
-
-
Ne foglalkozz az analóggal szerintem, én ki is töröltem őket.
A lehető legjobb antennát vetted, én is ilyet vettem már több helyre is.
Ha a készülékeden a jelerősség/jelminőség normális értékeket ad, és nem szakadozik a kép, akkor szerintem ne bántsd az antennát. Az antenna 1-2cm-es elmozdítása (bármelyik irányba) is jelentős minőség javulást/csökkenést okozhat. -
Összefoglalva:
-
-
-
-
Sziasztok!
Több mint 1 éve van MindigTv vételem 3 készüléken is, de adáskimaradást soha nem tapasztaltam. Bp-en a Széchenyi-hegyi adót veszem, egy padláson lévő antennával.
Antennát sokat kerestem, végül a Televes DAT HD antennáját választottam, és nagyon nem csalódtam benne. Azóta már 2 másik helyre is ilyen antennát vettem.
Aktív témák
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- HP EliteBook 830 G5 16GB 256GB 13.3" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest