- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elit3Zotya
addikt
Megvannak a gyengeségei, ami ha valakinek számít akkor nem a legjobb.
Pl. Gyengébb fényben mozgó dolgokat nehezen tud élesen lefényképezni és zaj és akad a fotókon.
Mégis más bármilyen csúcs telóval összehasonlítva nem szerepel gyengébben más körülmények között.
Fotós topikban találsz összehasonlítást, pl 15 pro vagy pixel 8 pro val is.
Mindent összevetve fotó/videó, pozitív csalódás volt számomra -
Badboys
őstag
válasz
Elit3Zotya #10 üzenetére
Hát én nem ezt olvastam. Mindenki azt írja, hogy nagyon gáz a kamera a 24 es sorozatban. Nekem ugyan nincs, így olyanok véleménye alapján akiknek van.
-
Elit3Zotya
addikt
Összességében nézve nagyon jó az s24 ultra kamerában
, de a 2 régebbi szenzort már idén is lecserélhették olyanra, mint az 5x kamera, igaz akkor mi jutott volna az utódnak.
Az is igaz, hogy a xiaomi 13 ultra, már kb tavaly azzal a hardverrel rendelkezett, de jobb később mint soha. -
janeszgol
félisten
+doooo
Én (is) a szolgáltatói ciklusra gondoltam. Ha kell ha nem, azért szerintem az indokoltnál, a jó belátásnál többen váltanak kétévente. Mondjuk most lesz majd inkább érdekes ez a téma. Nagyon jól sikerült az utóbbi két S széria, az A34, A54, A24, illetve az A55, A35, A25 és A15. (Mondjuk az A33, A53 is jó már/még.)
Szóval kíváncsi leszek, hogy a szolgáltatói kettő év váltást ezekből kik fogják kihasználni. Ez persze függ a jövőbeni szoftverek minőségétől is. -
doooo
veterán
Manapság már nem megy a két éves váltásnak ekkora mértéke, szóval nem feltétlenül. S23-ból több fogyott, mint S22-ből, pedig ahogy mondod is, sokkal jobban sikerültek az S21-ek (vagyis ezen logikával nem váltottak volna ennyien S23-ra).
S21-ről S24-re sem látom értelmét váltani. Majd jövőre, S25-re. -
zsinyeg
csendes tag
"alap" s23, s24 kap ilyen frissítéseket? S23 vásárlás van tervben
-
janeszgol
félisten
Ja és az A54 és A34 top 10-be kerülésének örülök. Jó telók, 3-4-5 éven át bőven jók lesznek.
-
janeszgol
félisten
Az iPhone 15 Plus csak a 8., szóval elég vacakul fogy, kérjük vissza a Minit.
Amúgy az S24 sikeressége az S22 minősége miatt lett nagy. Két éves ciklust nézve S20 elment, sokan belevágtak az S22-be, ami tré volt, így sokan mentek az S24-re.
Ezzel szemben az S21 széria nem volt olyan rossz, mint az S22, így kevesebben váltottak S23-ra. Ez az elméletem. -
MrOomen
tag
Szeretem nagyon a Samsung kamerákat és a hozzá tartozó szoftvert, lehetőségeket, viszont sajnálatos hogy ezeket a változtatásokat csak most lépik meg.
Az UW nagyobb felbontású kamerát már rég meg kellett volna lépniük, véleményem szerint már legalább az S22 szériánál, mindegyik modellbe, nem csak az ultrába.
S23U 200MP-re lépésénél már legalább a plusz modellbe is bele kellett volna férnie a 108MP főkamerának.
Nagyon el van kényelmesedve a Samsung hardveres oldalról nézve. Sokkal több lehetne bennük ha a szoftver oldalba belefeccölt energia mellé nem megúszós "hardverpolitika" kombinálódna. -
Vtwo
senior tag
Most pár ezret esett az S24 piaci ára.
-
joey04
titán
öt hely jutott neki ugyanis a top 10-ből, melyre csak almás és Galaxy készülékek fértek.
érthető, de szomorú is ez egyben.a kamera frissítés ígéretes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest